16 / 05 / 2024

Erdem Dinç

Erdem Dinç

Universal Danışmanlık İnşaat Enerji Medikal ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdem Dinç tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Beylikdüzü' nde kuruldu.

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Emirhan Güvercin ve Erdem Dinç ortaklığında kuruldu.

Posıtıve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Posıtıve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Dinç ve Esra Hamamcı ortaklığında kuruldu.

Dinçel Gayrimenkul Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçel Gayrimenkul Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Dinçel ve Yücel Uygun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahalesi'nde kuruldu.

Bayraktar Erdem kimdir?

İzmir İnşaat Sanatkarları Odası Başkanı Bayraktar Erdem kimdir? Bayraktar Erdem, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bayraktar Erdem, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Ahmet Erdem: Türkiye'ye yatırımlar devam edecek!

YASED Yönetim Kurulu Başkanı Erdem, son dönemde yaşanan gelişmelerin piyasaya olumsuz etki etmesine rağmen Türkiye'ye yatırımın süreceğini söyledi.

Universal Danışmanlık İnşaat Enerji Medikal ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Danışmanlık İnşaat Enerji Medikal ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdem Dinç tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Beylikdüzü' nde kuruldu.

Erdem City Butik Otel Antalya'da açıldı!

Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, Kaş ilçesinde eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'la birlikte eski Belediye Başkanı Emin Erdem'in Erdem City Butik Otel'in açılışını gerçekleştirdi.

Kaş'ta Erdem City Boutique Otel açıldı!

KAŞ eski Belediye Başkanı Emin Erdem'in sahibi olduğu 'Erdem City Boutique Otel' törenle açıldı. Açılışta Ertuğrul Günay konuşma yaptı.

Diyarbakır Din Kültür Merkezi inşaatı 30 Nisan'da başlayacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından projelendirilen Din Kültür Merkezi’nin temel atma töreni 30 Nisan’da yapılacak.

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayı Erdem Ersoy!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım OrtaklığI KAP'a açıklamada bulundu. Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayı olarak Erdem Ersoy'u belirledi.

Diyarbakır Din Kültür Merkezi'nin temeli 30 Nisan'da atılacak!

Diyarbakır Din Kültür Merkezi’nin temel atma töreni 30 Nisan’da yapılacak. İnşaat alanının bin 860 metrekareden oluştuğu, imar planı doğrultusunda merkezin yüzde 60’ının yeşil alan olarak tasarlandığını öğrenildi.

Yüksek Mimar Ali Nejat Erdem vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Nejat Erdem 24 Nisan 2015 Cuma günü İstanbul'da vefat etti. Cenazesi 27 Nisan Pazartesi günü Beylerbeyi Hamid-i Evvel Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Edirnekapı Şehitliği'ne defnedilecek.

Dinç Ser İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dinç Ser İnşaat Limited Şirketi 12 Mart 2015'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde, Erdinç Ay Müdürler Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Erdem Dinç Haberi

Erdem Dinç

Universal Danışmanlık İnşaat Enerji Medikal ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdem Dinç tarafından 100 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde kuruldu.


Universal Danışmanlık İnşaat Enerji Medikal ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited iş konusu; Enerji Verimliliği Kanunu Ve Enerji Kaynaklarının ve Enerjinin Kullanımında Verimliliğin Artırılmasına İlşkin Yönetmelik hükümleri ve eklerine ve enerji verimliliğine ithaf en yayınlanan kanun,yasa,yönetmelik ve diğer hükümlere istinaden enerji verimlilik ve danışmanlık hizmetleri ile enerji konusundaki faaliyet göstermek, ilgisi veya alakası olan mekanik ve elektrik tesisat,taahhüt,proje,ısıtma,soğutma,havalandırma,klima,doğa lgaz,yangın tesisat işleri yapmak, alım-satım,pazarlama faaliyetlerini yürütmek ve bu işler ile ilgili ekip kurmak, taahhüt / uygulama yapmak, ithalat ve ihracat yapmak,binalar inşa etmek,kiraya vermek,bayilik vermek veya almak,konular ile ilgili şube açmak,irtibat büroları kurmak ve kapatmak,kiralamak veya satın almak, gerekli görülmesi halinde...