24 / 05 / 2024

Erdem Gayrimenkul adres

Erdem Gayrimenkul adres

Erdem Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Akın Erdem tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Lafcı tarafından kuruldu.

Arpik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Arpik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarı ve Melih Erdem Sarı ortaklığında kuruldu.

Makraş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Makraş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarı ve Melih Erdem Sarı ortaklığında kuruldu.

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Kuruldu!

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ziya Eren ve İsmet Erdem ortaklığında kuruldu.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Olıve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olıve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre ve Mesut Erdem ortaklığında kuruldu.

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akın, Burak Erdem ve Ercan Akın ortaklığında kuruldu.

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ervüs ve Erdem Kösoğlu ortaklığında kuruldu.

Erdem Gayrimenkul adres Haberi

Erdem Gayrimenkul adres

Erdem Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Akın Erdem tarafından kuruldu.

.Erdem Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: GAYRİMENKUL Her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, Her türlü emlak plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü...