18 / 05 / 2024

Erdem Konteyner Kimin

Erdem Konteyner Kimin

Erdem Konteyner Prefabrik Çelik Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Gergin ve Erdem Dönmez ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erdem Konteyner Prefabrik Çelik Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Konteyner Prefabrik Çelik Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Gergin ve Erdem Dönmez ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eren Erdem Suriyeliler'e TOKİ konutları açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, TBMM Başkanlığı’na atıl durumdaki TOKİ konutlarının yoksul ve evsizlere verilmesini öngören kanun teklifi verdi.

Mithat Erdem ve Nusret Gökçe Ferit Şahenk'le ortak olacak!

Venüs'ü 22 milyon dolara satın alan ortakları Mithat Erdem ile Nusret Gökçe et işinden sonra pasta işinde de ortak olmak için Ferit Şahenk'le el sıkıştı.

Obama Başkanlık Merkezi Projesi'ne Erdem Mimarlar imzası!

Sunay Erdem ve Günay Erdem'in tasarladığı "Obama Başkanlık Merkezi Projesi" en fazla oylardan birisini aldı.

Erdem Akçıl: Akıllı şehirler projesi ilk Ankara'da başlayacak!

“Şehirlerde artan nüfusun ortaya çıkardığı sorunların tek çözümü şehri akıllı hale dönüştürmek” diyen Kamu Teknoloji Platformu Başkanı Erdem Akçıl, bununla ilgili ilk projeyi Ankara’da hayata geçireceklerini söyledi

Erdem Kaya Patent ve Danışmanlık Münih'te ofis açacak!

Türkiye'de patent çalışmalarında atılım yapan Erdem Kaya Patent, artık yurtdışında da etkinliğini artıracak. Münih'te ofis açacak firma, bu sayede Koreli ve Çinli firmaları portföyüne almak istiyor.

Antalya Büyükşehir'den Saliha Gedikli’ye konteyner ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre’nin Karabucak Mahallesinde yaşayan ve bir yıl içinde önce babasını sonra annesini kaybeden 47 yaşındaki Saliha Gedikli’ye konteyner ev gönderdi.

Hatay'da 776 konteyner kamp alanına yerleştirildi!

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde yapılan konteyner kent çalışmalarında sona gelindi. Bayırbucak Türkmenleri için yapılan çalışmada 776 konteyner kamp alanına yerleştirildi.

İzmir Petkim Konteyner Limanı açılışa hazır!

İnşaatı yaklaşık üç yıl süren İzmir'deki Petkim Konteyner Limanı tamamlandı. Resmi açılışının yılın ikinci yarısında yapılması planlanıyor.

Erdem Sezgin Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Sezgin Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Erdem Sezgin tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Erdem Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Erdem Bildirici tarafından 500 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Fırın Sokak'ta kuruldu.

İsmail Erdem, Sancaktepe projelerini anlattı!

İstanbul'un en genç ilçesi olan Sancaktepe önemli yatırımlara imza attı. Türkiye'ye model olacak projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Eğitim, sağlık, spor ve kültür alanında Türkiye'nin merkez ilçesiyiz

Karmod'un konteyner ünitelerine yurt dışından yoğun talep

Prefabrik hazır yapı sektörününde faaliyet gösteren Karmod'un tam demonte konteyner yaşam üniteleri daha geniş mekanları ve nakliye sorununa çözüm getirmesi nedeniyle yurt dışından yoğun talep görüyor. Ürün, firmanın son dönemde en fazla ihraç ettiği ürün

Erdem Konteyner Kimin Haberi

Erdem Konteyner Kimin


Erdem Konteyner Prefabrik Çelik Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Gergin ve Erdem Dönmez ortaklığından kuruldu. 


Erdem Konteyner Prefabrik Çelik Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermeK ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Erdem Konteyner Prefabrik Çelik Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi...