27 / 04 / 2024

erdem mimarlar Sunay Erdem

erdem mimarlar Sunay Erdem

Erdem Mimarlar’ın sahiplerinden biri olan Mimar Sunay Erdem kimdir? Mimar Sunay Erdem, kardeşi Günay Erdem ile birlikte Erdem Mimarlar ofisini ne zaman kurdu? Bugüne kadar hangi işlere imza attılar?

Mimarlar Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Onur Çiftçi vefat etti! 

Mimarlar Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Onur Çiftçi, 43 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi...

Notre Dame Katedrali için Türk mimar Sunay Erdem'den çarpıcı fikir!

Dünyaca ünlü mimar Sunay Erdem yanan Notre Dame çatısı için bir proje üretti. Erdem, ''Çatıyı bir kamusal alana çevirebiliriz. Paris'in için yeni bir bakış, buluşma noktası olur'' diye konuştu. 

Mimar Sunay Erdem projesiyle Seul'de finale kaldı!

Seul Belediyesi'nin başlattığı uluslararası yarışmada ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem'in projesi finale kalmayı başardı.

Türk Mimarlardan Mars'ta yaşam arayışı!

Mars’ta yaşam projesi Dünya’nın farklı lokasyonlarından mimarlar ve tasarımcıları bir konsept yarışma ile yeniden gündeme geliyor.  Türk Mimar Sunay Erdem önderliğindeki ekip Mars Gezegeni için piramidal şehir önerdi.

Sunay Erdem'in Meksika Duvarı Projesi birinci seçildi!

Ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem önderliğinde tasarlanan Nogales Meksika Duvarı projesi halk oylamasında birinciliğe layık görüldü. 

Mimar Sunay Erdem dev proje yarışmasında finalde!

Mimar Sunay Erdem önderliğindeki Türk ekibin ABD-Meksika sınırında bölünmüş Nogales şehri için geliştirdiği proje yarışmada finale kaldı.

Obama Başkanlık Merkezi Projesi'ne Erdem Mimarlar imzası!

Sunay Erdem ve Günay Erdem'in tasarladığı "Obama Başkanlık Merkezi Projesi" en fazla oylardan birisini aldı.

Mimar Günay-Sunay Erdem kardeşler Suudi Arabistan'da ödül aldı!

Son yıllarda ABD'de aldıkları ödüllerle sıkça adından söz ettiren Günay Erdem ve Sunay Erdem kardeşler, bu sefer Suudi Arabistan'ın sanayi şehri Jubail'den üçüncülük ödülü ile döndüler...

Erdem Mimarlar Arabistan'da eğitimde kalite ödülünü aldı!

Suudi Arabistan’da açılan Eğitimde Kalite ve Mükemmellik Merkezi Uluslararası Fikir Yarışması’nda Günay Erdem ve Sunay Erdem kardeşler jüriden yüzde 52 oy alarak ödüle layık görüldü....

Sunay Erdem ve Günay Erdem New York'ta kentsel dönüşüm ödülü aldı!

Ünlü Türk mimar kardeşler Sunay Erdem ve Günay Erdem New York'un muhtemel doğal afetlere karşı geliştirdiği kentsel dönüşüm projesi ödülüne layık görüldü. Ünlü kardeşlerin bu ABD'de 8'inci ödülleri...

Sunay Erdem kimdir?

Erdem Mimarlar’ın sahiplerinden biri olan Mimar Sunay Erdem kimdir? Mimar Sunay Erdem, kardeşi Günay Erdem ile birlikte Erdem Mimarlar ofisini ne zaman kurdu? Bugüne kadar hangi işlere imza attılar?

Günay Erdem kimdir?

Uluslararası nitelikte bir ofis niteliği taşıyan Erdem Mimarlar’ın sahiplerinden biri olan Mimar Günay Erdem kimdir? Günay Erdem ne zamandan beri bu işin içinde? Günay Erdem hangi işlere imza attı?

Fettah Tamince'nin Haliç projesine Mimarlar Odası engeli!

Fettah Tamince'nin Haliç projesine Mimarlar Odası engeli uygulanıyor. Haliç'teki Osmanlı İmparatorluğu döneminden kalma tarihi tersaneleri yat limanına dönüştürecek Haliç Yat Tersanesi limanı projesine Mimarlar Odası ndan itiraz geldi...

erdem mimarlar Sunay Erdem Haberi

erdem mimarlar Sunay Erdem

Sunay Erdem kimdir?

Sunay Erdem, 1971 yılı Bulgaristan Şumnu doğumlu. 1989'da Türkiye'ye yerleşen Sunay Erdem bugün Erdem Mimarlar’ın sahiplerinden biri, mimar.


Sunay Erdem 1995 yılında Ankara Üniversitesi'nden Peyzaj Mimarı olarak mezun oldu. 1998 yılında kardeşi mimar Günay Erdem ile ortaklaşa Erdem Mimarlar'ı kurdular.


Yurtiçi ve yurtdışında, bir çok kentsel tasarım projeleri gerçekleştirdi. Birçok projesi ulusal ve uluslararası mimarlık basınında yayınlandı. 2008 yılından beri Anadolu Üniversitesi Mimarlık Bölümünde, part-time öğretim görevlisi olarak ders vermektedir. 


Ulusal-uluslararsı yirminin üzerinde ödülün yanısıra, 2009 Yılı, I. Ulusal Peyzaj Mimarlığı Ödülleri, Proje Dalı Ödülü, 2010 Yılı II. Ulusal Peyzaj Mimarlığı Ödülleri Yılın Üstin Başarı Ödülü, 2010 Yılı 12. Ulusal Mimarlık Ödülleri, Fikir Sunum Dalında Başarı ödülü sahibidir. 


Sunay Erdem, Türkçe, İngilizce, Bulgarca, Rusça, Makedonca ve diğer Slav dillerini bilmekte.


Erdem Mimarlar

Erdem...