05 / 05 / 2024

Erdemir çelik kar payı

Erdemir çelik kar payı

Türkiye'nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir'in ikinci çeyrek net kârı bir önceki yıl aynı döneme göre yüzde 9 artışla 344.7 milyon lira ile beklentilerin altında gerçekleşti.

Avukattan ev sahiplerini çıldırtan çıkış: Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan anlaşmazlıklar artmaya devam ederken, Avukat Sibel Sevinç Deveci Özçelik, ev sahipleri için çarpıcı bir yorumda bulundu. Ev sahipleri için 'Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden' diyen Özçelik'e 'Mafya mısın?' soruları geldi.

Demir çelik endüstrisinde ‘metalmorfoz’ dönemi başlıyor...

İklim krizine karşı birçok ülkenin net sıfır hedefi belirlemesi ile başlayan “yeşil çelik” yolculuğunda, üretim merkezi olarak Ortadoğu, üretim şekli olarak elektrikli ark fırınları ve ürün olarak da doğrudan indirgenmiş demir öne çıkacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları....

Depreme karşı güvenli mekanlar için çelik yapı şart!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek yaptığı açıklamada geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı daha hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk sarabileceğini söyledi.

Çelik ev almak mantıklı mı? Çelik evin ömrü ne kadar?

Son yıllarda çok tercih edilen yapılardan biri de çelik evler olarak karşımıza çıkıyor. Çelik ev, Türkiye'de yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremden sonra daha da tercih edilmeye başladı. Peki çelik ev dayanıklı mı ve tercih edilmesi mantıklı mı?

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Arçelik TM 6006 G tost makinesi kaç TL, en uygun nereden alınır? İşte güncel fiyat listesi...

Arçelik TM 6006 G, 6 tost kapasitesi, ızgara özelliği, gri renkli tasarımı, çıkarılabilir plakaları ve dört farklı ısı ayarı ile ilgi çeken modeller arasında yer alıyor. Peki, Arçelik TM 6006 G tost makinesi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel büyük indirim! 8 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü'nde annesinin mutlu etmek isteyenlerin karşısına farklı seçeneklerle çıkan sevilen marka Arçelik, 4 programlı 6144 bulaşık makinesi modelinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik 6144 bulaşık makinesi kaç TL? İşte detaylar..

Arçelik 6055 UHI E Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Inox ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Bulaşık Makinesi, sahip olduğu teknoloji sayesinde 5 farklı yıkma fonksiyonuyla, 14 kişilik bulaşığı tek seferde yıkar. Peki cihazın teknik özellikleri neler?

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz!

Arçelik 1200 devir çamaşır makinesi, 15 farklı yıkama programı ve 10 yıl garantili ProSmart™ Inverter motor teknolojisi sayesinde 9 kg çamaşırı tek seferde  yıkar. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 10 yıl motor garantisi ve 15 farklı yıkama programları ile çamaşırları yıkar.

Arçelik 10140 PM  Çamaşır Makinesi 16.349 TL! İşte özellikleri ve teknik bilgileri! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe daima iddialı bir konumda yer alan Arçelik, gündem yaratacak Arçelik 10140 PM  Çamaşır Makinesi almak isteyenlerin karşısına çıkıyor. Arçelik 10140 PM  Çamaşır Makinesine ilişkin tüm merak edilenler...

Arçelik 10140 PMI Çamaşır Makinesi 17.249 TL! İşte özellikleri ve teknik bilgileri! 15 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe her zaman iddialı bir konumda yer alan Arçelik, çok ses getirecek Arçelik 10140 PMI Çamaşır Makinesi almak isteyenlerin karşısına çıkıyor. Arçelik 10140 PMI Çamaşır Makinesi hakkında tüm merak edilenler...

Arçelik 8100 MT Çamaşır Makinesi 8.800 TL! İşte özellikleri ve teknik bilgileri! 10 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe her zaman iddialı bir konumda yer alan Arçelik, çok ses getirecek Arçelik 8100 MT Çamaşır Makinesi almak isteyenlerin karşısına çıkıyor. Arçelik 8100 MT Çamaşır Makinesi hakkında tüm merak edilenler...

Erdemir çelik kar payı Haberi

Erdemir çelik kar payı

Reuters anketinde şirketin ikinci çeyrek net kârının, dolarla satış yapan şirketin zayıf TL'den sağladığı avantaj ve düşük hammadde fiyatlarının etkisiyle yüzde 14 artışla 359 milyon lira olması bekleniyordu.

              

Şirketin dün akşam KAP'a gönderdiği mali sonuçlarına göre ikinci çeyrekte satış gelirleri de yüzde 3.5 artışla 2.7 milyar lira...