05 / 05 / 2024

erdemir kar

erdemir kar

Geçen yılın aynı döneminde 223.6 milyon lira kâr eden şirketin Reuters anketine göre 406 milyon lira kâr açıklaması bekleniyordu. Şirketin satışları ise üçüncü çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 37 artışla 2.95 milyar liraya yükseldi.

Erdemir'in kârı beklentinin altında gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir'in ikinci çeyrek net kârı bir önceki yıl aynı döneme göre yüzde 9 artışla 344.7 milyon lira ile beklentilerin altında gerçekleşti.

Erdemir'in ikinci çeyrek kârı 316 milyon liraya ulaştı!

Erdemir'in ikinci çeyrek net kârı satış hacminde artış, TL'deki değer kaybı ve beklentilerin altında gerçekleşen hammadde maliyetlerinin getirdiği güçlü kâr marjıyla yüzde 232 artışla 316 milyon lira oldu ve beklentilerin çok üzerinde gerçekleşti.

Erdemir'den 550 milyon dolarlık yatırım kararı

Erdemir yapacağı pelet yatırımı ile önemli hammadde kaynaklarından birinde, kendine yeterlilik oranını yükseltecek ve yıllık karını 200-250 milyon dolar civarında artıracak.

Erdemir Grubu 2019 sonuna kadar 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Erdemir Grubu bu yılın ilk çeyreğinde 137 milyon dolar (337.5 milyon TL) net kar, 1.2 milyar dolar net satış gelir açıkladı. Erdemir Grubu, üretim miktarını bu yılın sonunda 8.4 milyon tona çıkartmayı planlıyor.

Erdemir Çelik Manisa tesisini devreye aldı!

Erdemir Grubu'nun dağıtım kanalı şeklinde hizmet veren Erdemir Çelik Servis Merkezi, otomotiv ana ve yan sanayii, beyaz eşya sektörü, metal ambalaj ve imalat sanayiinin ebatlanmış yassı çelik talebini karşılıyor.

Konut kredisi faizlerinin maliyetini 'masraflar' karşılıyor

Konut kredisinde faiz yarışında ikinci dalga başladı. 24 ay dan sonra 60 ay vadeli kredi faizleri de yüzde 1'in altına düştü. Ancak bankaya koşan tüketicinin karşısına 5 bin TL'ye varan masraflar çıkıyor

Tekfen Holding 12 milyon TL kar elde etti!

Tekfen Holding, 2009 yılının ilk yarı dönem karını 12 milyon lira olarak açıkladı

Hüseyin Kaptan: Kadir Topbaş 3. köprüye karşıydı

Eski İstanbul Metropolitan Planlama Koordinatörü Prof. Dr. Kaptan, "Biz 3. köprüye karşı çıktık, Topbaş bizi destekledi ama sonunda hükümete göre tavır belirledi" dedi

Erdemir, 197 milyon TL zarar etti

Türkiye'nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, yılın ilk 6 aylık döneminde 197,3 milyon lira zarar etti

Erdemir 2. çeyrekte 42.5 milyon TL zarar etti

İkinci çeyrekte 113 milyon lira kâr etmesi beklenen Erdemir 42.5 milyon TL zarar açıkladı

TOKİ, 22 bin 46 konutu satışa çıkarıyor! Yüzde 10 peşinatla!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, çeşitli illerde 22 bin 46 sosyal konut ile 275 işyeri satışa çıkarıyor

Cefi Kamhi: Gayrimenkullerim borcu karşılıyor

Milletvekili seçilmesiyle birlikte 1995 yılında Profilo Holding'teki İcra Kurulu Üyeliği'nden ve tüm görevlerinden ayrılan Cefi Jozef Kamhi, "Gayrimenkullerim borcu fazlasıyla karşılıyor" dedi

Depremzedeler konutlardan çıkarılmalarına tepki gösterdi!

Kocaeli'de, 17 Ağustos Marmara Depreminin ardından 2001 yılında Irak Hükümetinin katkılarıyla yapılan "Irak Arızlı Konutları"nda oturan bir grup depremzede, konutlardan çıkarılmak istenmelerini Kocaeli Valiliğine yürüyerek protesto ettiler

Öz-Kar Grup eleman alacak!

Öz-Kar Grup, makina mühendisi, hakediş mühendisi, harita teknikeri ve topoğraf alacak

Vakıflar, İstanbul'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar İstanbul Beyoğlu'nda kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale düzenledi

erdemir kar Haberi

erdemir kar


Çelik üreticisi Erdemir üçüncü çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 96 artışla 437.3 milyon lira net kâr açıkladı.


Geçen yılın aynı döneminde 223.6 milyon lira kâr eden şirketin Reuters anketine göre 406 milyon lira kâr açıklaması bekleniyordu. Şirketin satışları ise üçüncü çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 37 artışla 2.95 milyar liraya yükseldi. Reuters anketinde şirketin satışlarının 2.83 milyar lira olması bekleniyordu.


Erdemir Genel Müdürü: Çelik işletmeleri bir bir iflas ediyor


Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Sedat Orhan ise , dünyada çelik sektörlerindeki işletmelerin bir bir iflas ederken ERDEMİR'in kar ettiğini belirterek, bunda yeni yatırımların yapılması gibi etkenlerin rol oynadığını belirtti. 


Orhan, ERDEMİR Mensupları Yardımlaşma Sandığı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mücteba Bekcan ve bazı genel müdür yardımcılarıyla Ereğli...