02 / 05 / 2024

erdemli inşaat denetimi

erdemli inşaat denetimi

Erdemli Belediyesi kaçak yapılarla mücadeleye devam ediyor. Erdemli sınırları içerisinde kaçak ve ruhsatsız yapılaşmayla mücadelenin sürdüğünü söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Erdemli'de kaçak yapılaşmanın önünü kestik" dedi.

2020-2021 yıllarında istihdam eden inşaat mezunlarının sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği inşaat, makine, harita ve yapı denetimi önlisans mezunları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'deki petrokimya tesisinin inşaatı meclis gündeminde!

İzmir'de bulunan petrokimya tesisi inşaatının ana yüklenicisi şirketin denetimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü'nden inşaat ihalesi 12 Aralık'ta!

Erdemli Orman işletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi içim ihale 12 Aralık'ta yapılacak..

Mersin'de en çok inşaat ruhsatı Erdemli'de verildi!

Erdemli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün, 2017 yılı Haziran ayı verilerine göre Mersin’de en çok inşaat ruhsatı verilen ilçe Erdemli oldu.

Sorgun Barajı inşaatında sona yaklaşıldı!

Mersin’in Erdemli'de inşaatı devam eden Sorgun Barajı’nda sona yaklaşıldı. Sorgun Barajı'nın yüzde 82’si tamamlandı.

Mersin Sorgun Barajı inşaatına 60 milyon TL'lik katkı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Erdemli ilçesi Sorgun Mahallesi sınırları içerisinde yapımı devam eden Sorgun Barajı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Girne'deki altı inşaatın faaliyeti durduruldu!

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı'na bağlı müfettişler dün Girne bölgesinde iş sağlığı güvenliği ve kayıt dışı işçi denetimi yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, denetimler sonucu 6 inşaatın faaliyeti durduruldu.

Mersin Erdemli Yörük müzesi inşaatı son aşamada!

Erdemli Belediyesi tarafından sahil bandında yapımı süren Yörük müzesi inşaatında son yaklaşılıyor.Mükerrem Tollu Yörük müzesi çalışmalarını yerinde denetledi.

İlyas Şirin: İnşaat denetimi bilgi ve tecrübe gerektiriyor!

Anadolu Grup, Yapı Denetim hizmetlerinin, özel denetim kuruluşları tarafından yürütülmesinin gündeme gelmesi ile birlikte 2000 yılında kuruldu. İlyas Şirin, inşaat sektörünün denetiminin bilgi ve tecrübe isteyen bir faaliyet olduğunu ifade etti.

İnşaat malzemelerine denetimler arttı!

Kentsel dönüşümde yeni bir revizyona gittiklerini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, böylelikle kurnazlıkların önünü kestiklerini söyledi. Bakan Güllüce, inşaat malzemelerinde ise denetimi arttırdıklarını vurguladı

İnşaat malzemeleri kalite denetimi yapan kuruluşlar incelenecek!

Marmara ve Düzce depreminden önemli dersler çıkaran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, inşaat malzemeleri kalite denetimi ve bu denetimleri yapacak kuruluşları sıkı denetime tabi tutmayı planlıyor...

Mersin Erdemli'de 16 derslikli lise inşaatı ihalesi 12 Aralık'ta!

Mersin Erdemli İlçesi Arpaçbahşiş Köyü Kargıcak Mevkii'de bulunan 1 adet 16 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi açık ihale usulü ile ihale ediliyor...

Tekin Saraçoğlu: Çürük inşaat malzemeleri Van'a gitti!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği İstanbul Şube Başkanı Tekin Saraçoğlu, yapı denetimi olan 19 ilde tespit edilen vasıfsız inşaat malzemelerinin denetim olmayan illere gönderildiğini öne sürdü

erdemli inşaat denetimi Haberi

erdemli inşaat denetimi

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Erdemli'de kaçak yapılaşmanın önünü kestik, ekiplerimiz titiz bir şekilde çalışıyor, hiçbir şekilde kaçak yapılaşmaya müsamaha gösterilmiyor, yapılanlar derhal cezai işlem uygulanarak yıkılıyor" dedi.

Genel kontroller ve gelen şikayetler neticesinde yapılan tetkiklerde kaçak olduğu tespit edilen yapıların hemen yıkıldığını ve yapı sahiplerine cezai işlem uygulandığını belirten Erdemli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, "Erdemli sınırları içerisinde kaçak yapıya geçit yok" dedi. Yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu çalışmaların Erdemli'nin genel görünümü ve estetiği için çok önemli olduğunu söyledi. 

Çalışmalara önce sahillerden başladıklarını hatırlatan Başkan Tollu, konuşmasına şöyle devam etti: "Bu çalışmaları daha önceden planladık, kaçak, ruhsatsız ve çarpık yapıları tespit edip gereğini yaptık. 

Bundan sonra Erdemli'nin iç kesimleri ve sahillerinin estetik görünümünü...