03 / 05 / 2024

erdemli sıraç köy kahvesi

erdemli sıraç köy kahvesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mersin Erdemli'de yapılacak olan Krom Ocağı kapasite artırımı, alan genişletme ve zenginleştirme tesisi projesi hakkında halkın katılım toplantısı düzenliyor...

Euro 1 gün sonra böyle olacak! Yastık altında euro saklayanlar sıra size geldi! Bakmayan çok pişman olacak

Euro/TL kurunda yukarı yönlü hareket devam ediyor. Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euronun yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. İşte Euro 1 gün sonra böyle olacak! Yastık altında euro saklayanlar sıra size geldi! Bakmayan çok pişman olacak!

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Batman Perpıra Köprüsü 15 milyon liraya yenilenecek!

Batman Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Batman Çayı üzerinde 2000 yıl önce kurulan 40 ayaklı Perpıra Köprüsü'nün turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı. 

İnşaat sektöründe sıra dışı büyüme!

Türkiye'nin lokomotif sektörü haline gelen inşaatta sıra dışı büyüme gözlendi. Buna rağmen, verimlilik 2005-2015’i kapsayan dönemde yıllık ortalama yüzde 2 oranında geriledi.

Denizli Sökmen Köyü'nün yol sorunu mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli Çivril ilçesine bağlı Sökmen Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Ankara Doğanlar köy yolunun asfalt çalışmaları tamamlandı!

Ankara Çamlıdere Belediye Başkanı H.Caner Can çabalarıyla ve Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı asfalt ekibi tarafından, Doğanlar Köyü ana yol bağlantısı ve Köy içindeki ara yollarda dahil olmak üzere tüm yollar asfaltlandı.

Kandıra Belediyesi Örnek Köy Projesi için kolları sıvadı!

Esentepe mahallesindeki incelemelerin ardından “Örnek Köy Projesi” için kolları sıvayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, proje kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Babaköyü mahallesi projenin ikinci ayağını oluşturuyor.

Zekeriyaköy Köy projesi yargı sürecine rağmen başlatıldı!

Zekeriyaköy'de ormanlık alan için hazırlanan 'Köy' projesi, Danıştay'da devam eden yargı sürecine rağmen başlatıldı. Bin 198 konut ve çok sayıda ticari ünite için ağaçlar kesildi, inşaat yapılıyor...

Eskişehir köy yollarında bakım çalışmaları sürüyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, mahalle statüsü kazanmış köy yollarında yapmış olduğu yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kırklareli Büyükmandıra Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Büyükmandıra Belediyesi ile Bulgaristan'ın Malko Tırnovo Belediyesi iş birliğinde hazırlanan "Doğal ve Kültürel Mirasın Korunması Yatırımları" projesi sürüyor. Program kapsamında yapılan proje kapsamında Büyükmandıra Kültür Merkezi açıldı.

Hendek'teki sıra köfteciler yeni dükkanlarına kavuşuyor!

Prestij Caddeye uyumlu hale getirmek adına, alınan kararla sıra köfteci dükkanları yıkılıyor. İki katlı olarak planlanan projede, sıra köfteciler daha modern ve daha geniş ortamda Hendek halkına hizmet verecek.

Süleyman Akbıyık: İstikrarsızlık konut satışlarını durdurdu!

İnşaat sektörünün istikrarsızlıktan dolayı yıprandığını belirten Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, "İstikrarsızlıktan dolayı faizler yükseldi ve buna bağlı olarak konut satışları durdu" dedi.

Batman'da 250 köy aydınlatılıyor!

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), il merkezinin yanı sıra Batmana bağlı ilçe, köy ve mezralarda da aydınlatma çalışmasına devam ediyor. Bu çerçevede yılsonuna kadar 250 köy ve mezrada cadde sokakların aydınlatılmasını hedefleniyor.

erdemli sıraç köy kahvesi Haberi

erdemli sıraç köy kahvesi


Hasyürek Madencilik İnşaat Taah. Nak. Trz. San. ve Tic. Ltd. Şti tarafından, Mersin Erdemli Sıraç Köyü civarında bulunan 32482 sicil nolu sahada yapılması planlanan " Krom Ocağı Kapasite Artırımı, Alan Genişletme ve Zenginleştirme Tesisi" projesinin yapılması planlanıyor. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 9. maddesi gereğince 29 Ocak 2013 saat 11.00'de Sıraç Köyü Erdemli / Mersin adresindeki Veli Özdemir'e ait Köy Kahvesi'nde halkın katılım toplantısı...