07 / 05 / 2024

Erdi Durak

Erdi Durak

Uzmaniş İnşaat Mühendislik Elektrik Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi, Erdi Durak tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Ümraniye, Altınşehir Mahalelsi, Kumru Sokak'ta kuruldu.

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu başvuruları sona erdi!

12 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu başvuruları sona erdi. Projede kura çekimi için geri sayım başladı.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme dönemi sona erdi!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi 852 Konut Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa ettirilen 352 adet konutun sözleşme imzalama dönemi bugün sona erdi.

TOKİ Batman Emekliler Projesi'nde konut teslim dönemi sona erdi!

450 konutluk TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Projesi'nde konut teslim dönemi sona erdi.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap sözleşme dönemi bugün sona erdi!

TOKİ Alaca Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde yürütülen Alaca 2. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan daireler için sözleşme imzalama dönemi bugün sona erdi.

TOKİ Erzurum Aşkale'de sözleşme imzalama dönemi sona erdi!

138 konutluk TOKİ Erzurum Aşkale projesinde sözleşme imzalama dönemi 12 Ağustos 2016 tarihinde başlamıştı ve bugün sona erdi.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi başvuruları bugün sona erdi!

TOKİ'nin Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’nde inşa ettirilmekte olan 248 adet konut için başvurular bugün sona erdi.

TOKİ Denizli Karahayıt teslimleri sona erdi!

258 konutluk TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan dairelerin teslimleri bugün sona erdi.

TOKİ Bilecik Bozüyük teslim dönemi sona erdi!

TOKİ tarafından Bilecik-Bozüyük’te inşa ettirilen konutların teslim işlemleri 30 Eylül 2016 tarihinde başlamıştı, projede konut teslim dönemi bugün sona erdi.

TOKİ Aksaray Taşpınar konut teslim dönemi sona erdi!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar Konut Projesi kapsamındaki 163 adet konutun teslim işlemleri bugün sona erdi.

TOKİ Sivas Yenimahalle'de sözleşme dönemi bugün sona erdi!

40 konutluk TOKİ Sivas Yenimahalle projesindeki dairelerin sözleşme imzalama dönemi bugün sona erdi.

Şehit Erdi Demirer'in, babasının cemevi isteği yerine getirilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Şehit Erdi Demirer'in, babası Halil Demirer'in Gürgentepe ilçesinde yapımına başlanan ve yarım kalan cemevinin tamamlanma isteğine olumlu yanıt verdi...

TOKİ Giresun Güce başvuruları sona erdi!

46 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Giresun Güce projesinde başvurular bugün sona erdi.

6. Avrasya Uluslararası Mimarlık ve İnşaat Festivali sona erdi!

Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen VI. Avrasya Uluslararası Mimarlık, İnşaat ve Sanat Okulları Festivali kapanış töreninin ardından sona erdi.

Erdi Durak Haberi

Erdi Durak

Uzmaniş İnşaat Mühendislik Elektrik Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi, Erdi Durak tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Ümraniye, Altınşehir Mahalelsi, Kumru Sokak'ta kuruldu. 


Uzmaniş İnşaat Mühendislik Elektrik Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...