19 / 07 / 2024

Erdin Bircan kimdir

Erdin Bircan kimdir

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, TBMM’de Serbest Bölge Kanun Tasarısı’nın 15. Maddesi üzerine konuştu. Bircan, tarım arazilerin ve meraların acele kamulaştırılmasının rant üzerine olduğunu vurguladı.

Keşan Enez karayolu için ayrılan ödenek mecliste!

Keşan Enez karayolu için ayrılan ödenek miktarı ve projenin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İpsala Devlet Hastanesi'nin ne zaman biteceği sorusu TBMM'de!

İpsala Devlet Hastanesi'nin bitirilememe nedeni ve ne zaman hizmete gireceği hususu meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Keşan-Enez karayolunun yapımı TBMM'de konu oldu!

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, daha önce 3 kez soru önergesi hazırladığı Keşan-Enez karayolunun yapımını tekrar meclis gündemine taşıdı..

Keşan-Enez karayolunun yapımı meclis gündeminde!

Keşan-Enez karayolunun yapımı meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili soru önergesi hazırlayan CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Arazilerin ve meraların acele kamulaştırılma kararı mecliste!

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, TBMM’de Serbest Bölge Kanun Tasarısı’nın 15. Maddesi üzerine konuştu. Bircan, tarım arazilerin ve meraların acele kamulaştırılmasının rant üzerine olduğunu vurguladı.

Keşan-Enez karayolunun sorunları için soru önergesi hazırlandı!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Keşan - Enez karayolunun iyileştirilme ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Edirne-Kırklareli Havaalanı mecliste konu oldu!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Edirne Keşan'daki tarihi kaleye ilişkin sorunlar mecliste!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan bir tarihi kaleye ilişkin güvenlik sorunlarını meclis gündemine taşıdı. Bircan, sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a yöneltti..

Erdinç Keskin kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Keskin kimdir? Erdinç Keskin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdinç Keskin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Erdinç Keskin...

Erdinç Çiftçi kimdir?

Mimar Erdinç Çiftçi kimdir? Mimar Erdinç Çiftçi bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Erdinç Çiftçi, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Erdinç Çiftçi...

Ahmet Fazıl Erdinç kimdir?

Mimar Ahmet Fazıl Erdinç, Emaar Türkiye’nin Büyükçekmece’deki projesi Toskana Vadisi’nin mimarıdır. Ahmet Fazıl Erdinç, AE Mimarlık’ı 1981 yılında kurmuştur. Peki, Ahmet Fazıl Erdinç kimdir? İşte cevabı...

Erdinç Varlıbaş kimdir?

VARYAP Varlıbaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Varlıbaş Holding’in CEO’su Erdinç Varlıbaş kimdir? Varlıbaş Holding’in CEO’su Erdinç Varlıbaş sektöre ne zaman ve nasıl atıldı?

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

Erdin Bircan kimdir Haberi

Erdin Bircan kimdir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Serbest Bölge Kanun Tasarısı’nın 15. Maddesi üzerine TBMM’de yaptığı konuşmada, tarım arazilerini, meraların acele kamulaştırılmasıyla AK Parti yine çiftçinin değil rantın peşinde olduğunu ortaya koyduğunu vurguladı.


Bircan, konuşmasında farklı konulara da değindi, El Bab şehitlerine de değinerek şunları kaydetti:


“Dün ve bugün El Bab'dan gelen şehit haberleriyle maalesef yüreklerimiz yanıyor ve sanıyorum dün ve bugün 13 şehidimiz var; ilk günden beri 60'ın üzerinde şehidimiz oldu. Allah'tan rahmet diliyorum şehitlerimize, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Ama burada, bu Mecliste şehitlerimizin polemik hâline gelmesini de kesinlikle kabul etmiyorum.


Değerli arkadaşlar, bizlere aileler telefon açıyor, diyorlar ki: ‘Biz çocuklarımızı Suriye'ye göndermedik, Suriye'de şehit olmalarını da kabul etmiyoruz.’ Bu ailelerin dramları, ağlayışları bende var, hepinize maillerle, telefonlardaki SMS'lerle...