20 / 05 / 2024

Erdinç Kapusuz

Erdinç Kapusuz

İller Bankasının, belediyelerin aydınlatma, arıtma ve diğer sistemlerinde yenilenebilir enerji kullanılması için sunmaya başladığı kredi ve teknik destek hizmetlerine 42 belediye ile 3 il özel idaresi başvuruda bulundu

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Erdin Özel yurt dışında mı okuldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdin Özel ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Emd Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emd Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdinç Dinç tarafından kuruldu.

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erdinç Göcek tarafından kuruldu.

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erdinç Tuncel ve Ersin Tuncel ortaklığında kuruldu.

Enpa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enpa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Aykut Kaya, Erdinç Güney ve Sebahattin Gür ortaklığında kuruldu.

Tunsol Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunsol Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berat Arslan, Erdinç Dinçer ve Kamil Özer Koçal ortaklığında kuruldu.

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi Arnavutköy'de Erdin Erdem, Erdoğan Erdem ve Hami Erdem ortaklığında kuruldu.

Retrokent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Retrokent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Erdinç Özkara ve Uğur Seymen ortaklığında kuruldu.

Ev almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Konut alırken bunlara dikkat!

Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç, hayalindeki eve kavuşmak isteyenler için önemli tavsiyeler verdi. İşte ev almak isteyen herkesi ilgilendiren o tavsiyeler...

Dodo Tasarım Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dodo Tasarım Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Erdinç Şahin tarafından kuruldu.

Müteahhit mağduru olmamak için bunlara dikkat!

Müteahhit firmalarla inşaat sözleşmesi imzalarken nelere dikkat etmek gerekiyor? Merakla beklenen soruların yanıtlarını avukat Ebru Erdinç verdi.

Pm Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Pm Zemin Mühendislik Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Servet Budak ve Erdinç Toplu ortaklığında kuruldu.

Erdinç Kapusuz Haberi

Erdinç Kapusuz


İller Bankası'nın, belediyelerin aydınlatma, arıtma ve diğer sistemlerinde yenilenebilir enerji kullanılması için sunmaya başladığı kredi ve teknik destek hizmetlerine 42 belediye ile 3 il özel idaresi başvuruda bulundu. 


     Yerel yönetimlerin, park, bahçe, cadde ve sokak aydınlatmaları, kültür merkezleri, sosyal tesisleri, bahçe ve otoparkları, sinyalizasyon ve güvenlik sistemleri, reklam panosu, otobüs durağı aydınlatmaları, benzin istasyonları, su depoları ve arıtma tesislerinin aydınlatılıp enerjilerinin karşılanması ve şehir içi dekoratif aydınlatma sistemlerinin yenilenebilir enerjiye uygun hale getirilmesi için kredi veriliyor. 


     Hizmeti sunmaya bu yıl başlayan İller Bankası, bu şekilde yerel yönetimlerin enerji sorunlarının, yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanarak çözmeyi hedefliyor. Bu konuda gelişmiş ülkelerdeki iyi uygulama örneklerini belirleyen İller Bankası, projelere yönelik ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor, uygulanabilirliği ile alternatiflerini değerlendiriyor. 


     Bu...