18 / 05 / 2024

Erdinç Yurtseven

Erdinç Yurtseven

Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon Anonim Şirketi, Ahmet Ceylan Hancıoğlu Yönetim Kurulu Başkannlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Şişli' de kuruldu.

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Erdin Özel yurt dışında mı okuldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdin Özel ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yurtseven Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurtseven Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Meral Yurtseven tarafından kuruldu.

Dtreu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dtreu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berrin Özsoy, Erdinç Özsoy ve Emre Uslu ortaklığında kuruldu.

Eler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Elif Doğrusoy ve Erdinç Bektaş tarafından kuruldu.

Hayal Desıgn Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Hayal Desıgn Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdinç Eryüksel tarafından kuruldu.

Osmaniye'de konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte yanan konutların yerine inşa edilecek yeni konutların yapımına kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Mvk Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mvk Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Mavuk ve Hacı Ertürk Mavuk ortaklığında kuruldu.

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdinç Zıplı tarafından kuruldu.

Ventini Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ventini Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yurtseven tarafından kuruldu.

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Erdinç Acar ve Serkan San ortaklığında kuruldu.

Osmaniye'de depreme dayanıksız binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, afet ve pandemi konularının değerlendirildiği toplantıda depremde yıkılma riski bulunan binaların yıkılması için çalışmaların başlatıldığını dile getirdi.

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Erzemin İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erzemin İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdinç Toplu ve Harun Gürçay ortaklığında kuruldu.

Erdinç Yurtseven Haberi

Erdinç Yurtseven

Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon Anonim Şirketi, Ahmet Ceylan Hancıoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mehmet Atilla Oksay ve Erdinç Yurtseven Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Şişli'de kuruldu. 


Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon Anonim Şirketi iş konusu; Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon A.Ş  sigorta şirketlerinin araç hasar onarımlarında sunulan güvenlik ve kalite standartlarını yukarı çekmeyi; buna karşın maliyetleri daha etkin bir şekilde kontrol etmeyi ve adil bir rekabet ortamı oluşturmayı amaçlamaktadır. Kuruluş eşdeğer yedek parça sertifikasyonu, özel servis sertifikasyonu, hasar onarım araştırmaları ve hasar operasyonlarındaki tedarik ağı işleyişinin yönetimini sağlayacaktır. Şirketin bu amaç dahilinde başlıca faaliyet konuları; a.Eşdeğer yedek parça ve özel servisler için sertifikasyon gereksinimlerinin belirlenmesi, b.Eşdeğer yedek parça ve özel servis sertifikasyonu...