30 / 04 / 2024

erdogan bayraktar 10 aralık açıklaması

erdogan bayraktar 10 aralık açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gayrimenkul Zirvesi'ne telekonferansla katıldı. " Türkiye’de gayrimenkul sektörünün şehircilik anlayışı içinde ve bilime dayalı bir şekilde gelişmesi en büyük arzumuzdur " dedi...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

İşte üretici ile market arasında en fazla fiyat farkı olan ürünler! TZOB Başkanı Bayraktar açıkladı!

Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, şubatta üretici ile market arasında en fazla fiyat farkının yüzde 251,6 ile elmada görüldüğünü söyledi. Bayraktar, markette 41 ürünün 31’inde fiyat artışı, 10’unda ise azalış olduğunu belirtti.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

10 yılda 3 milyon hektar verimli arazi imara açıldı!

Türkiye’nin verimli toprak alanı son 10 yılda 26 milyon hektardan 23 milyon hektara düştü. TZOB Başkanı Bayraktar, belediyelerin verimli toprakları imara açmamasını istedi.

Bayraktar Kargo Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Kargo Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Emre Büyükbayrakdar tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Yahya Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Mehmet Bayraktar'ın Miami'deki karma projesi dikkat çekiyor!

Mehmet Bayraktar, Miami'de 1 milyar dolarlık bir mega yat limanı, rezidans, otel ve alışveriş merkezi projesinin sahibi ve Flagstone Property'nin patronu. Yaklaşık 10 yıldır Miami'de yaşıyor.

Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm haberine yanıt verdi!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar İstanbul Koşuyolu’nda 42 milyon TL’ye aldıkları 10 dönümlük arazinin tek bir bina ile kentsel dönüşüm kapsamına alınmasına tepki gösterdi.

Eski bakan Bayraktar'ın açıklaması şaşırttı!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Koşuyolu’nda 42 milyon TL’ye aldıkları 10 dönümlük arazinin tek bir bina ile kentsel dönüşüm kapsamına alınmasına tepki gösterdi.

Erdoğan Bayraktar'dan 'Muhteşem Dönüşüm' haberine yanıt!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve ailesinin 2 yıl önce 42 milyon liraya aldığı Koşuyolu’ndaki 10 dönümlük arsanın tek binayla kentsel dönüşüme sokulmasını içeren haberle ilgili Bayraktar açıklama yaptı.

Bayraktar Tandoğan Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Tandoğan Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Tandoğan, Özden Bayraktar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Üsküdar, Sultantepe Mahallesi'nde kuruldu.

Coşkun Bayraktar: Huzur ve istikrara ihtiyaç var!

Türkiye'nin son 10 yılda mutlu bir dönem geçirdiğini söyleyen Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar ile 17 Aralık'ta siyaseti dizayn etme operasyonun inşaat sektörüne maliyetini ve şirketin projelerini konuştuk...

Erdoğan Bayraktar istifa etmedi mi?

10 bakan değişikliği yapılırken kabinede 9 yeni isim yer aldı. Yeni isimler bugün Resmi Gazete'de de yer aldı. Ancak Resmi Gazete'deki açıklamaya göre Erdoğan Bayraktar istifa etmemiş, görevden alınmış.

Erdoğan Bayraktar: Avrupayı yakalamış bir Türkiye istiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, "Gelecek 10 yü içinde kentsel dönüşümle birlikte; altyapısını çağdaş standartlara ulaştırmış, katı atık düzenli depolama ve geri dönüşüm sorunlarmı İlerletmiş, Avrupa'yı yakalamış bir Türkiye hedefliyoruz" dedi...

erdogan bayraktar 10 aralık açıklaması Haberi

erdogan bayraktar 10 aralık açıklaması

Bakan Bayraktar, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından düzenlenen "Gayrimenkul Zirvesi"ne telekonferansla katıldı. Gayrimenkul sektörünün dünyada hızla büyüdüğünü ve geliştiğini anımsatan Bayraktar, sektörün Türkiye’de de son 10 yılda büyük ivme kazandığını söyledi.


Sektörün son yıllarda önemli bir atak yaptığını, derinlik ve tecrübe kazandığını anlatan Bayraktar, Türk inşaat sektörünün tüm dünyada rol belirleyici bir hale geldiğini kaydetti.


Bakan Bayraktar, Türk müteahhitlerinin dünya çapında büyük başarılara imza attığını hatırlatarak, ülkeye giren döviz açısından da inşaat sektörüne çok ciddi ihtiyaç olduğunu vurguladı.


- "Kentsel dönüşüm  büyük bir ekonomik canlılık da getirecek"


Türkiye’nin son 10 yılda elde ettiği başarı, güven ve istikrar ortamının en çok güçlendireceği sektörlerin başında inşaat ve hizmet sektörlerinin geldiğini ve bu iki sektörün bir bütünün parçaları olduğunu söyleyen Bayraktar,  şöyle konuştu:


“Türkiye’de...