28 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar açılış

Erdoğan Bayraktar açılış

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, Bayrampaşa Belediyesi tarafından yenilenen Bayrampaşa İsmetpaşa Parkı’nın açılış programına katılacak. İlgili program 21 Eylül'de saat 12.00'de başlayacak...

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları hakkında açkılamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında kredi ve burs miktarına gelen zam oranı da belli oldu. İşte 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarının detayları...

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Erdoğan Bayraktar'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir dönem Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevini de yürüten Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bayraktar, kentsel dönüşümün ana hedefinin tüm Türkiye’yi salaş, kaçak ve afet riski taşıyan binalardan kurtarmak olduğunu söyledi.

Erdoğan Bayraktar, Vatan Teknoloji Koleji'ni açıyor!

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi'nin de katkılarıyla Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni 2019-2020 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Erdoğan Bayraktar, Halkalı'da Teknoloji Meslek Lisesi açtı!

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi'yle protokol yapıp üniversitenin de katkılarıyla Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni eğitime açtı. 

Erdoğan Bayraktar Trabzon'a 30 milyon liraya cami yaptırıyor!

Çevre eski Bakanı Erdoğan Bayraktar memleketi Trabzon’a 20 bin kişilik cami yapmak için kolları sıvadı Tac Mahal’i andıracak camide piknik ve spor alanları, trafik eğitim parkuru, go-kart pisti, restoran ve 1461 Şehitleri Müzesi bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da toplu açılış töreninde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Konya'ya giderek toplu açılış törenlerine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, valiliği ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreninde konuşma yaptı.

Eski Bakan Erdoğan Bayraktar dönüşüm sürecini eleştirdi!

Kentsel dönüşüm sürecinin hızlanması gerektiğini belirten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, süreci tıkayanları ve açık gözlülük yapanları devletin temizlemesi gerektiğini söyledi. İşte açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla TÜMEXPO Fuarı açıldı!

22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen TÜMEXPO ve ALLINTECH Tüm İnovasyon Teknolojileri Fuarları, 23 Ekim Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla resmen açıldı.

Pakistan Recep Tayyip Erdoğan Hastanesi açıldı!

Pakistan’da Recep Tayyip Erdoğan Hastanesi’nin resmi açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi açılış törenine uydu bağlantısıyla katıldı. Pencap Eyaleti Başbakanı Şerif: "Bu kurum bölgedeki en modern ve en iyi hastane" dedi.

Erdoğan Bayraktar'dan 'Muhteşem Dönüşüm' haberine yanıt!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve ailesinin 2 yıl önce 42 milyon liraya aldığı Koşuyolu’ndaki 10 dönümlük arsanın tek binayla kentsel dönüşüme sokulmasını içeren haberle ilgili Bayraktar açıklama yaptı.

Erdoğan Bayraktar'a Afrika'dan iş teklifi!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir kaç Afrika ülkesinden teklif aldığını belirterek, “50 binle 100 bini bulan toplu konut projelerinin başına geçmemi istiyorlar. 4-5 aydır görüşüyorum ama kabul etmedim” dedi.

Erdoğan Bayraktar açılış Haberi

Erdoğan Bayraktar açılış

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, Bayrampaşa Belediyesi tarafından yenilenen İsmetpaşa Parkı’nın açılış programına katılacak.


21 Eylül 2013 Cumartesi akşamı İsmetpaşa Mahallesi Uluhan Sokak'ta gerçekleştirilecek program saat 12.00'de...