07 / 05 / 2024

Erdoğan Bayraktar Bağcılar

Erdoğan Bayraktar Bağcılar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 27 Temmuz 2012 Cuma akşamı Bağcılar Belediyesi'nin iftar çadırında iftar yemeğine katılacak ardından Bağcılar'da yaşayan İstanbullular'a kentsel dönüşümü anlatacak

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Bağcılar'a 11 bin 569 kapasiteli otopark yapılacak!

Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi partisinin son mitingini Bağcılar'da yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar'a 11 bin 569 araç kapasiteli otoparklar yapılacağını söyledi.

Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Bağcılar'da Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) tarafından hayata geçirilen Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla hizmete açıldı.

Bağcılar Engelsiz Üniversite hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan “Engelli dostu şehirler inşa etmeli” kapsamında Bağcılar Belediyesi ve Medipol Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Engelsiz Üniversite’nin açılışına katıldı. 

Bağcılar Merkez Camii 30 metre kaydırılacak!

Hızlı göç ve çarpık yapılaşmanın bir ürünü olarak yaklaşık 40 yıl önce doğan ,İstanbul Bağcılar ilçesinin merkezi, kentsel dönüşümle yeniden kurgulanacak. Bağcılar Merkez Camii proje kapsamına 30 metre doğuya kaydırılacak.

Bağcılar'da 2023 vizyonuna yönelik projeler hız kazandı!

Kentsel Dönüşüm 'ün hayata geçirildiği, yenilikçi sosyal ve kültürel projelerin hizmete sunulduğu Bağcılar, 2014 yılında hizmetlerle anıldı. Bağcılar İlçesi önemli projelerin hayata geçirildiği ilçe oldu.

Afrika'dan Erdoğan Bayraktar'a iş teklifi! Toplu konut projelerinin başına mı geçecek?

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir kaç Afrika ülkesinden teklif aldığını belirterek, “50 binle 100 bini bulan toplu konut projelerinin başına geçmemi istiyorlar. 4-5 aydır görüşüyorum ama kabul etmedim” dedi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'da konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde 5 Ekim 2012'te Kentsel Dönüşümü başlattığını hatırlattı. Çağırıcı, yerinde dönüşüme önem verdiklerini söyledi.

Bağcılar'da 14 binadan oluşan 52 daire yıkılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yürüttüğü kentsel dönüşüm projesi kapsamında Bağcılar'da müteahhitle anlaşan vatandaşlara ait 14 binadan oluşan 52 daire yıkılıyor. Yıkım, davullu zurnalı açılışla başladı...

Bağcılar’ın park, bahçe ve refüjleri lalelerle süsleniyor!

Baharın gelişini lalelerle karşılayan Bağcılar Belediyesi, bu kapsamda 86 bin lale ve 15 bin sümbül soğanı ekti. Bağcılar’a ayrı bir güzellik katan rengarenk laleleri gören vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi...

Bağcılar'da her yıl binlerce lale soğanı ekiliyor!

Selçukoğulları ve Osmanoğulları' nın naz ile büyüttükleri laleler şimdi Bağcılar’ın park, bahçe ve refüjlerini süsleyerek göze ve gönle hitap ediyor. Bağcılar'da her yıl binlerce lale soğanı ekiliyor.

Erdoğan Bayraktar Muğla'ya 102 projenin toplu açılışını yapmaya gidiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar Muğla' ya 102 projenin toplu açılışını yapmaya gidiyor. Erdoğan Bayraktar, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan' ın programına katılacak...

Erdoğan Bayraktar:Devletin bütçeye bağlı yatırımları 300 milyar dolar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Yıllık sadece devletin bütçeye bağlı yaptığı yatırımlar 250-300 milyar doları aştı, daha önce bunlar yıllık 35-40 milyar dolardı" dedi...

Erdoğan Bayraktar Bağcılar Haberi

Erdoğan Bayraktar Bağcılar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 27 Temmuz 2012 Cuma günü saat 20:35'te Bağcılar Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırının konuğu olacak. Bakan Bayraktar iftar yemeğinin ardından Bağcılar sakinlerine kentsel dönüşüm konferansı verecek.


Erdoğan Bayraktar'ın iftar çadırındaki kentsel dönüşüm konferansı, Cine 5 ve Hilal TV'de canlı yayınlanacak.


Bağcılar Belediyesi'nin iftar çadırı, İnönü Mahallesi 26/9 Sokak, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, Mola Gürani Parkı yanında...