28 / 04 / 2024

Erdoğan Kalyoncu evi

Erdoğan Kalyoncu evi

Sinop'ta bir vatandaş babasından kalma ahşap evi kamyona yükleyerek bir tarlaya taşıdı. Evini taşıyan Erdoğan Kalyoncu, 'baba yadigarı' olduğu için bu zahmete katlandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evi için teslim tarihi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evini yıl sonuna kadar teslim etmeyi planladıklarını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde 650 bin yeni konut ve köy evi inşa edilecek! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen illerdeki konut inşalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere son dakika! Bir yıl içinde 319 bin konut ve köy evi teslim edilecek!

Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı ve açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir Deprem Konutları açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bornova Eğridere'deki 34 köy evi ile birlikte İzmir depreminin ardından toplam 5 bin 74 konut ve 353 iş yeri yapma kararı aldık. Bu evleri de bir yıl içinde teslim etme sözünü verdik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malatya'da 5 bin 24 konut inşa etmek için çalışmalara başladık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Malatya'da 1555 tanesi ahırlı köy evi olmak üzere toplam 5 bin 24 konut inşa etmek için çalışmalara başladık" dedi.

Sinoplu Erdoğan Kalyoncu evini kamyonla taşıdı!

Sinop'ta bir vatandaş babasından kalma ahşap evi kamyona yükleyerek bir tarlaya taşıdı. Evini taşıyan Erdoğan Kalyoncu, 'baba yadigarı' olduğu için bu zahmete katlandığını söyledi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni evi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin içi görüntülendi. Yıkılan eski konutun yerine yapılan yeni bina 8 milyon TL’ye mal oldu. Binanın her bölümünde yerli malı kullanıldı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni evi...

Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı!

Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) mal beyanında bulundu. Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı listesinde neler var? Başbakan Erdoğan ne kadar evi, arabası ve parası var? İşte cevabı...

Nehir Erdoğan, Paris'te 20 metrekare evde yaşıyor!

Nehir Erdoğan, iki yıl önce Paris’e taşındı. 20 metrekarelik evi kitaplarla dolu bir odadan ibaret. Fransızca öğreniyor, bir yandan da kendini çözmeye çalışıyor. Başrolde olduğu ‘Silsile’ için İstanbul’a geldi.

Başbakan Erdoğan Mehmet Kalyoncu'nun düğününe katıldı!

BAŞBAKAN Recep Tavyip Erdoğan Ankara'daki Seçim Ust Kurul toplantısının ardından İstanbul 'a gelerek Sabah Gazetesi ile ATV'yi satın alan Cemal Kalyoncu'nun oğlunun nikah törenine katıldı.

Erdoğan Kalyoncu evi Haberi

Erdoğan Kalyoncu evi

Sinop'un Erfelek ilçesinde yoldan geçen ev yüklü kamyonu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Erfelek'te seyir halinde olan ev yüklü kamyon, vatandaşların dikkatini çekti.


Ev yüklü kamyonu gören vatandaşlar hemen fotoğraf makineleri ve cep telefonlarına sarılarak bu anı fotoğrafladılar. Sinop Erfelek ilçesinde filmlere konu olacak bir olay yaşandı.


Erfelekli Erdoğan Kalyoncu, babasından kalma ahşap evini kamyonun üstünde başka tarlaya taşıdı. 'Baba yadigarı' diye bu zahmete katlandığını söyleyen Kalyoncu, “Bu ev de gittikten sonra baba yadigarı kalmıyor ki” dedi.