05 / 05 / 2024

erdoğan ucuz et

erdoğan ucuz et

Et fiyatlarına gelen yüzde 48'lik zam sonrası Et ve Süt Kurumu başta olmak üzere kasap reyonlarında artan fiyatlara Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz bir çıkış geldi. Erdoğan, Tarım Bakanı Vahit Kirişçi'ye 'Hemen yapacaksın' talimatı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ucuz IPhone sözü! Fiyatlar artık yarı yarıya olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ucuz IPhone müjdesi geldi. Fiyatlar yarı yarıya düşecek. İşte detaylar!

Et ve kıyma fiyatlarına gelen son dakika Ramazan ayarı! Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Et ve kıyma fiyatlarına son dakika düzenlemesi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında, Et ve Süt Kurumunun ramazanda et ve kıymanın kilosunu ne kadara satacağını izleyici ile paylaştı. İşte detaylar.

TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru ile TOKİ Sosyal Konut Projesi duyuruldu. TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bu açıklama ile insanlar sosyal konut projesinin detaylarını sorgulamaya başladı. Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın.

Herkes ev sahibi olacak! Genci, emeklisi, dar gelirlisi… Cumhurbaşkanı Erdoğan ucuz konut TOKİ'yi o tarihte duyuracak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medyadan TOKİ ucuz sosyal konut projesinin detaylarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Bakan Kurum, yapmış olduğu paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 13 Eylül'de detayları açıklayacaktır" cümlelerini kullandı.

TOKİ'nin merakla beklenen ucuz konut projesinde tarih belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıklayacak! İşte o tarih

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ucuz sosyal konut hamlesinin detaylarının artık açıklanacağı tarihi bildirdi. Bakan Kurum, yapmış olduğu açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 13 Eylül'de detayları açıklayacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ucuz fiyat açıklaması: ‘Birilerini terbiye ediyoruz’

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'da gerçekleştirilen Lviv zirvesi sonrası dönüş yolunda medya mensuplarının sorularını yanıtladığı basın toplantısında ekonomi gündemine ilişkin öne çıkan başlıkları değerlendirdi. Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarında öne çıkan ifadel

Ucuz konut için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni açıklama! TOKİ fırsatlarını kaçırmayın! Ucuza ev alın

Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesine çok az bir zaman kaldı. TOKİ 81 İl Konut Projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni açıklamalar yaparken konu ile ilgili detaylar ise şu şekilde…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ucuz gıda talimatı! Vatandaşın cebi rahatlayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Et ve Süt Kurumunun et fiyatlarında indirime gittiğini anımsatarak, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’ye, Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde satılan ürünlerde de indirim yapılması talimatında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücrete zam ve ucuz konut açıklaması: 3 farklı seçenek geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon karşısında zayıflayan Türk lirasının alım gücünden ötürü Temmuz'da yapılacak asgari ücret zammıyla ilgili konuştu. Erdoğan, ilk kez konut alacak olanlar için hazırlanan 3 farklı paketin detaylarını da açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı

Son dönemde kırmızı et fiyatlarından dolayı artan şikayetler ve tarımda artan maliyetler ülkenin gıda tedarik zincirinde ciddi sıkıntılara neden olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi açıkladı: Ucuz et satışı resmen başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yaptğı açıklamada, ramazan ayında gıda konusunun öne çıktığını belirterek, et ve Süt Kurumunun 18 satış mağazasında ve Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin 150'sinde ucuz et satışı bugün itibarıyla başladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kırmızı eti vatandaşlara ucuz yedirme konusunda kararlı olduklarını belirterek, fiyatların düşmesi için ülkenin dört bir yanında kesimlik hayvan için çalışma yapılacağını dile getirdi.

erdoğan ucuz et Haberi

erdoğan ucuz et

Et ve Süt Kurumu'un kırmızı et fiyatlarına 5 gün önce yaptığı zam sonrası artan et fiyatları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı harekete geçirdi. Zamlardan sonra sığır bonfilenin kilosu 154 liradan 228 liraya, sığır pirzolanın kilosu 103 liradan 152 liraya, sığır kontrfilenin kilosu 98 liradan 145 liraya, sığır biftek-rostonun kilosu 79 lira 50 kuruştan 117 lira 50 kuruşa, sığır kuşbaşının kilosu 62 lira 50 kuruştan 92 liraya ve sığır kıymanın kilosu 56 liradan 83 liraya çıktı. Ramazan'a sayılı günler kala devlet kırmızı ette oluşan maliyet artışları ve düşen üretim nedeniyle yurt dışına kırmızı et satışına kısıtlama getirdi. 

ERDOĞAN'DAN TARIM BAKANI KİRİŞÇİ'YE "UCUZ ET" TALİMATI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, zamlar yüzünden sıkıntıya düşen vatandaşı rahatlatmak için çare arıyor zira yakın zamanda yeniden Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Ağır ekonomik kriz altındaki vatandaşın sandıkta...