09 / 05 / 2024

Erdoğan Yıldırım

Erdoğan Yıldırım

ATO Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Yıldırım "İnşaat sektörü 250 sektörü birbirine bağlayan bir sektör. Eğer faizler düşerse gayrimenkul parlar, bu da tüm sektörlerde büyümeyi sağlar" dedi projeler üretmeye çalışıyoruz.

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

Binali Yıldırım İlkokulu 21 milyon liraya inşa edildi!

Binali Yıldırım İlkokulu ile ilgili konuşan Binali Yıldırım, "Arsayı devlet tahsis etti. Üzerinde gördüğünüz binayı her şeyiyle çocuklarım yaptırdı. 10 bin 500 metrekare alana kurulu 24 derslikli okulumuz 21 milyon liraya mal oldu" dedi...

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Aybars Yıldırım Çeşme'de otel inşaatı ruhsatıyla apartman mı yaptı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatının ardından bir iddia daha orataya atıldı. CHP’li Aybars Yıldırım'ın otel inşaatı ruhsatıyla apartman diktiği öne sürüldü...

Binali Yıldırım: Kanal İstanbul bu sene başlayabilir!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Kanal İstanbul'un finanasmanında bir sorun yok. Rant projesi diye iddialar vardı bu doğru değil. Proje her an başlayabilir'' diye konuştu.

Binali Yıldırım: Gaziosmanpaşa'ya metro gelecek!

Gaziosmanpaşa, Paşa Köşkü’nde düzenlenen ‘Balkan Göçmenleri ile Buluşma’ programında konuşan AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi verdi.

Yıldırım hızıyla metroyu Sancaktepe'ye getireceğiz!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde 72 derslikli okul temel atma törenine katılım gösterdi.

Binali Yıldırım: İstanbul'daki 961 mahallenin 300'ünde 955 kreş açacağız!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'un 39 ilçe ve 961 mahallesinde ciddi araştırmalar yaptık. Çalışan anneler için kreş ihtiyacı olan bütün mahalleler belirlendi. 961 mahallenin 300'ünde toplam 955 kreş açacağız" dedi...

Erdoğan Yıldırım Haberi

Erdoğan Yıldırım

35 senedir inşaat sektöründe faaliyet gösteren Yıldırım İnşaat'ın sahibi ve ATO Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Yıldırım Kentin İşadamları'na konuk oldu. Yıldırım "İnşaat sektörü 250 sektörü birbirine bağlayan, sürükleyici, lokomotif bir sektör" dedi. Yıldırım, bu sektördeki büyümenin diğer sektörlere de olumlu yansıyacağını dile getirdi. 

¦ Sizi tanıyabilirmiyiz? 

1969 yılında Kars'ta doğdum. Lisans eğitimimi Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladım. Şu anda doktora eğitimime devam ediyorum. KarsArdahan-Iğdır Serhatlılar Birliği Federasyonu Genel Başkanlığı, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeliği, Ankara Kalkınma Ajansı Kurul üyeliği, Ankara Kent Konseyi üyeliği ve Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini yürütüyorum. 

¦ Şirketinizin faaliyet alanları nedir? 

Babam Cemil Yıldırım tarafından kurulan şirketlerimizde inşaat sektörünün yanı sıra akaryakıt ve gayrimenkul yatırım ortaklığımız bulunuyor. Ankara'nın çeşitli bölgelerinde çok sayıda konut ve...