08 / 05 / 2024

eref fuarı demir inşaat

eref fuarı demir inşaat

Irak'ın en güvenli, ticaret ve turizm kenti olan Erbil'de gerçekleşcek E.R.E.F. 2013 fuarına Demir İnşaat ve DYM Grup'ta katılıyor...

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Maf Demir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Maf Demir İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de Fuar Demircan ve Miles Adem Demirci ortaklığında kuruldu.

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

Akkuş Gayrimenkul, Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı! 

Akkuş Gayrimenkul, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Şirket, fuara yoğun ilgi gösteren gurbetçilere satış gerçekleştirdi...

Evim Türkiye Fuarı’nda 400 milyonluk satış!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık iş birliği, Lineadecor stratejik ortaklığı, Türk Hava Yolları resmi ulaşım sponsorluğunda gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı yoğun ilgi gördü.

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

2. EREF 2017 Gayrimenkul Fuarı 5-7 Ekim'de!

37 milyon nüfuslu Irak’ın en güvenli şehri Erbil’de Arı Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan E.R.E.F. (Erbil Real Estate Fair) Gayrimenkul Fuarı Irak, Türkiye, B.A.E., Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Hollanda başta olmak üzere 10 ülkeden 40 firmanın katılımı ile gerçekleşecek.

Demir İnşaat, Bayim Olur Musun Fuarı'na katılıyor!

Demir İnşaat, 13-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda 3 projesiyle yerini alıyor.

Demir İnşaat IPS 2016 Fuarı'ndan 17 satış sözleşmesiyle döndü!

Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.

Fas Doğaltaş ve Mermer Fuarı başladı!

Fas 1 'inci Doğaltaş ve Mermer Fuarı, Fas'ın en büyük ticari hacmine sahip kenti olan Kazablanka'da başladı. Türkiye'nin şeref konuğu olduğu fuar, Kazablanka Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlendi.

eref fuarı demir inşaat Haberi

eref fuarı demir inşaat


155.4 milyar dolarlık alım gücüne sahip 32 milyon nüfuslu Irak'ın en güvenli, ticaret ve turizm kenti olan Erbil de gerçekleşcek E.R.E.F. 2013 fuarına ilgi hızla artmaya devam ediyor. 


Uluslararası profesyonel ve bireysel yatırımcıların ziyaretçi olarak bulunacağı E.R.E.F. projesinde Demir İnşaat 96 metrekarelik ve DMY Grup 72 metrekarelik alanda katılımcı olarak yerini...