05 / 05 / 2024

Ereğli 2017 kentsel dönüşüm

Ereğli 2017 kentsel dönüşüm

Konya Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye tarafından ilçeye yeni bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projesinin vatandaşa anlatılması için kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

Ereğli'de kentsel dönüşüm alanında yıkımlar başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, kentsel dönüşüm alanlarındaki metruk binaların yıkım çalışmalarına başladı. 

Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kentsel Dönüşüm Ofisini ziyaret ederek çalışmalar hakkında son durumu öğrenmek adına bilgiler aldı.

Ereğli İmar Müdürlüğü yeni imar yönetmeliği için çalıştı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi İmar Müdürlüğü, 1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe girecek Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği için fazla mesai yaptı.

Ereğli'de kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Konya Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye tarafından ilçeye yeni bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projesinin vatandaşa anlatılması için kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Ereğli'de 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tavuk çiftliği ve arsası!

Konya İli Ereğli İlçesi'nde yer alan tavuk çiftliği ve arsası 6 milyon 435 bin 635 TL muhammen bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu taşınmazın ihalesi 4 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. Kentsel dönüşüm Ereğli'nin Hacı Mustafa, Orhangazi ve Talatpaşa mahallelerinin çehresini değiştiriyor.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi Nisan'da hizmete açılacak!

Komyapı Genel Müdürü Mehmet Erdem, geçen yıl yeniden ihale edilen Konya Ereğli Devlet Hastanesi ihalesini aldıklarını ve taahhüt ettikleri gibi 750 gün içerisinde tesliminin yapılacağını söyledi.

Zonguldak Ereğli Kestaneci Mahallesi'nde Uzun Mehmet Anıtı yenilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından Kestaneci Mahallesi’nde bulunan Uzun Mehmet Anıtı’nın yenileceği açıklandı.

Zonguldak Ereğli Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 9 bin 912 metre kare kapalı alana sahip olacak Gençlik Merkezi inşaatına başlanacağını söyledi.

Ereğli'de metruk binalar yıkılıyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi vatandaşların rahatsız olduğu, uyuşturucu madde kullanımı açısından risk taşıyan metruk binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ereğli 2017 kentsel dönüşüm Haberi

Ereğli 2017 kentsel dönüşüm

Konya Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye tarafından ilçeye yeni bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projesinin vatandaşa anlatılması için kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret ederek çalışmaları inceledi. 


Ereğli’ye kentsel dönüşüm için adım attıklarını ifade eden Başkan Özgüven, “Kentsel dönüşüm hükümetimizin de önem verdiği ilçemize değer katacak önemli projelerden birisidir. Bu ofisle kentsel dönüşüm projesi için ilk adımı atıyoruz. Bu konuda  atandaşlarımızın bilgilendirme amacıyla kurduğumuz ofisle onların rızasını alacağız. Şehrimize modern bir kimlik kazandırmak adına kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Bunun için gereken çalışmaları yapıyoruz. Şehrimizde atıl bölgeler ve eski binalar kaldırılarak yerine şehrimize yakışır modern binalar inşa edeceğiz. Her şey daha güzel bir Ereğli için” dedi. Başkan Özgüven, ardından ofisle ilgili vatandaşları...