10 / 05 / 2024

Ereğli Gülüçte imar revizyonu sorunu

Ereğli Gülüçte imar revizyonu sorunu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç'te imar revizyonu sorununu çözüldü. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş"Gülüç'te en büyük sorunlarımızdan biri İmar Revizyonu idi. İmar Revizyonu'nu bitirdik ve Gülüç'e yeni bir imar getirdik" dedi.

İznik Gölü’ndeki imar planı değişikliğine mahkemeden dur kararı!

Bursa 2'nci İdare Mahkemesi, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 25 Şubat 2020 tarihinde kabul edilen İznik Gölü Nazım İmar Planı’nın yürütmesinin durdurulması kararını verdi.

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Abdullah Gül'den 'imar' göndermeli deprem açıklaması!

Elazığ depreminin ardından hayatını kaybedenler ve yaralananlar için bir mesaj yayınlayan 11. Cumhurbaşkanı Gül, ‘çevre ve imar’ konularında göndermede bulundu.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Ereğli'de 34.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Konya İl, Ereğli İlçe Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan süt ürünleri imalathanesi icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün muhammen bedeli 34 milyon 405 bin 674 TL olarak belirlendi. 

Manisa Sarıgöl'ün imar planları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl için hazırlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Sarıgöl Revizyon İmar Planlarını masaya yatırdı.

Gölcük'te imar toplantısı yapıldı!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, geçen cuma günü tamamlanan mahalle delege seçimlerinin ardından soluğu köylerde aldı. Gölcük'te imar toplantısı yapıldı.

Ereğli'de e-imar uygulaması büyük ilgi gördü!

E-imar uygulamasının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, "Vatandaşlarımız ’eregli.bel.tr’ sitemize giriş yaparak sitemizde bulunan E-İmar uygulaması ile iki şekilde bu belgelere ulaşabiliyor" dedi.

Gül Proje Express'te taksitler 3 bin TL’den başlıyor!

Gül Proje, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi ‘Gül Proje Express’te yeni bir kampanyaya start verdi. Güneşli Park ve Güneşli Gardenya projesi gibi yüzde 100 prim yapmasını beklenen Gül Ekspress projesi, yatırımcı ve ev sahibi olmak isteyenlere de büyük fırsat sunuyor.

Şişli'deki 79 yıllık Gül Apartman yıkılıyor!

Anıtkabir'in mimarı olan Prof. Dr. Emin Onat'ın çizimini yaptığı, Şişli Teşvikiye Şakayık Sokak'taki 79 yıllık Gül Apartman kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Konya'da inşa edilen Ereğli Devlet Hastanesi inşaatı incelendi. İnşaatı süreci hızlanan hastane açılış için gün sayıyor.

Ereğli'de eski yapılar yıkılacak!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belde merkezinin güzelleştirilmesi için eski yapıların yıkılacağını dile getirdi.

Ereğli Gülüçte imar revizyonu sorunu Haberi

Ereğli Gülüçte imar revizyonu sorunu

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, görev yaptığı 19 aylık süreç içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Seçim öncesi vaat ettiği 5 projeden en önemlisinin sahil projesi olduğunu ve burada da çalışmalara başlandığını belirten Demirtaş, halka verdiği tüm sözleri fazlası ile yerine getireceğini söyledi.


GÜLÜÇ SAHİL PROJESİ ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Demirtaş konuşmasında "Gülüç Belediyesinde göreve geldiğimiz günden itibaren hiç boş durmadık. Seçimlerde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler vardı. Benim seçimlerde vaat ettiğim 5 tane projem vardı. 5 projeden en önemlisi benimde hayalim olan Gülüç Sahil Projesi idi. Projemiz bitti, çalışmalarımıza başladık. Hava muhalefetinden dolayı birazda geç kaldık aslında. Ama son sürat burasını bitireceğiz. Önümüzdeki senelerde İnşallah insanlarımız burada yürüyüş yapacak. Proje içerisinde çay bahçelerimiz, çocuk parklarımız, hem üst kısımda hem de hemen dere kenarında iki...