17 / 05 / 2024

ereğli imar çalıştayı ne zaman yapılacak

ereğli imar çalıştayı ne zaman yapılacak

Konya'nın Ereğli ilçesinde geleceğine yön verecek 1/25000 ölçekli çevre düzenleme planı ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı çalışmalarını içeren çalıştayı gerçekleştirildi.

15 milyon TL'si olan ev mi, Ereğli hissesi mi almalı?

"Konut yatırımı mı, hisse yatırımı mı daha mantıklı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. X sosyal medya hesabı Borsa dünyası, "15 milyon TL paran olsa ev mi alırsın yoksa Ereğli mi?" sorusunu yanıtladı. İşte o açıklama ve vatandaşların tepkileri..

Karadeniz Ereğli'de imar nazım planı ciddiye alınmadı! Sel ve fırtına afetinin sebebi ne? 

Karadeniz Ereğli'de yaşanan sel ve fırtına afeti, ilçeyi büyük oranda etkiledi. Peki Ereğli'de yaşanan bu afetin sebebi ne? İşte açıklamalar...

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

TOKİ Konya Ereğli kura sonuçları 08.07.2020 isim listesi!

TOKİ Konya Ereğli kura sonuçları 08.07.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Ereğli kura sonuçları 08.07.2020 isim listesi ve TOKİ Ereğli kura sonucu öğrenme...

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru detayları!

TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Ereğli 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Mahallesi'ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Konya Ereğli TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Konya Ereğli TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 11 adet konut bulunuyor.

İzmir'deki imar çalışmaları meclis gündeminde!

Bakanlığın İzmir ilini kapsayan imar çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı'nda imar konuşuldu!

CHP'den seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi 

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

ereğli imar çalıştayı ne zaman yapılacak Haberi

ereğli imar çalıştayı ne zaman yapılacak

Konya'nın Ereğli ilçesinde geleceğine yön verecek 1/25000 ölçekli çevre düzenleme planı ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı çalışmalarını içeren çalıştay Ereğli Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı teknik elemanlarının katılımı ile gerçekleştirildi. 


Çalıştay, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Nurullah Osmanlı, İmar Komisyonunda yer alan Belediye Meclis Üyeleri, Ereğli, Halkapınar ve Karapınar İmar Müdürlüğü teknik elemanlarının katılımı ile gerçekleşti.


Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 30 Mart sonrası yürürlüğe giren Büyükşehir Yasasının imar, fen ve diğer alanlardaki yansımalarının hissedildiğini söyledi. Bir şehrin en önemli konu başlıklarından bir tanesinin imar olduğunu kaydeden Özgüven, Büyükşehir Yasıyla imarda geçmiş dönemlerde uygulanan keyfi plan ve tadilatın son...