02 / 05 / 2024

ereğli imar planları

ereğli imar planları

Ereğli Belediye Meclisi ocak ayı oturumunun 2. birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda yapıldı.

Ereğli'de üst ölçekli imar planları yapılacak!

Özkan Özgüven, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak üst ölçekli planlarla Ereğli Belediyesinin uygulayacağı imar planının koordineli bir şekilde yapılarak şehrin geleceğine önemli bir ivme kazandırılacağını ve bu gezi ile ilk adımın da atılmış olduğ

Karadeniz Ereğli'de imar nazım planı ciddiye alınmadı! Sel ve fırtına afetinin sebebi ne? 

Karadeniz Ereğli'de yaşanan sel ve fırtına afeti, ilçeyi büyük oranda etkiledi. Peki Ereğli'de yaşanan bu afetin sebebi ne? İşte açıklamalar...

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Çeşme Sakarya Mahallesi'nin imar planları yargıda! 

İzmir Çeşme Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde imar planlarında 'ticaret-turizm-konut' olarak işli olan yaklaşık 5 bin metrekare taşınmazı meclis kararıyla 'belediye hizmet alanı' olarak değiştirdi. Söz konusu imar planları yargıya taşındı. 

Konak’ta kıyı düzenlemesinin imar planları yargıya taşındı!

İzmir Büyükşehir’in Konak’ta bulunan kıyı düzenlemesiyle ilgili oluşturulan imar planları yargıya konu edildi. Tayin edilen bilirkişi, tramvay hattının 25 bin ölçekli plana işli olmadığı sonucuna vardı.

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Ereğli'de imar planı değişikliği kabul edildi!

Ereğli Belediye Meclisi ocak ayı oturumunun 2. birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda yapıldı.

Bayraklı'nın eskiyen imar planları yenileniyor!

İzmir'in Bayraklı ilçesinin 6 mahallesinde 1980’li yıllarda yapılmış eski imar planları revize edildi. Yeni imar planları ile 10 katlı yeni konutlar yapılacağı açıklandı.

Ereğli İmar Müdürlüğü yeni imar yönetmeliği için çalıştı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi İmar Müdürlüğü, 1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe girecek Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği için fazla mesai yaptı.

Ereğli'de e-imar uygulaması büyük ilgi gördü!

E-imar uygulamasının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, "Vatandaşlarımız ’eregli.bel.tr’ sitemize giriş yaparak sitemizde bulunan E-İmar uygulaması ile iki şekilde bu belgelere ulaşabiliyor" dedi.

Ereğli Kepez'de yeni imar planları bekleniyor!

Kdz.Ereğli Belediye Meclisi'nin, aylık toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, gündemde yer alan ilçenin çeşitli yerlerindeki imar konuları görüşüldü.

TÜRGEV'in Silivrikapı’daki yurdu imar planlarına işlendi!

AKP’li Fatih Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetim kurulunda bulunduğu TÜRGEV’e 25 yıllığına bedelsiz devredilen Silivrikapı’daki kız öğrenci yurdu İBB tarafından imar planlarına işlendi.

ereğli imar planları Haberi

ereğli imar planları

Ereğli Belediye Meclisi ocak ayı oturumunun 2. birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında yapıldı. Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, komisyonlara iletilen gündem maddeleri görüşüldü.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Kent Meydanı Projesi'ne eklenen ibadet alanına ilişkin imar planı değişikliği, AK Partili meclis üyelerinin kabul oylarıyla yürürlüğe girdi.

Uysal, oylamanın ardından yaptığı konuşmada, ilçenin geleceğinin parlak olduğuna değinerek, "Gelecekte ihtiyaç olacağı için bugünden bu kararları almayı uygun gördük." diye açıklama...