06 / 05 / 2024

Ereğli kapalı pazar yeri projesi

Ereğli kapalı pazar yeri projesi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kapalı Pazar için yer belirleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özgüven, Ereğli’ye yakışan modern bir Kapalı Pazaryeri için çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti..

Bakan Ali Yerlikaya'dan son dakika açıklaması: Karadeniz Ereğli ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

19 Kasım Pazar günü yaşanan kuvvetli yağışlar sonucu Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen heyelan ve sel nedeniyle bölge afet alanı ilan edildi. 

Ereğli'ye modern pazar yeri kuruluyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi merkez Pazar yerindeki 2. etap rehabilitasyon çalışmaları tüm hızıyla başladı. Kdz. Ereğli Belediyesi, merkez pazaryerinin yerinde rehabilitasyonu kapsamındaki 2.etap çalışmalarına devam ediyor.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

Konya Ereğli'ye 2 bin kişilik spor tesisi yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesinin girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Atakent Mahallesine yaptırılmakta olan yarı olimpik sentetik futbol sahası ve 2 bin kişi kapasiteli kapalı spor salonu inşaatı devam ediyor.

Konya Ereğli kapalı otopark ihalesi 28 Haziran'da!

Konya İli Ereğli İlçesi'nde 5 milyon altı yüz yetmiş bin TL'ye kapalı otopark yapılacak. Konya Ereğli kapalı otopark ihalesi 28 Haziran'da gerçekleşecek.

Konya Ereğli'de Kapalı Pazaryeri Projesi hayata geçiriliyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi pazarcı esnafının ve ilçe halkının yıllardır özlemini duyduğu Kapalı Pazaryeri projesini hayata geçiriyor.

Konya Ereğli Kapalı Ceza Evi taşındı mı?

Ereğli Kapalı Ceza Evi Toros Mahallesi ’nde yapımı tamamlanan Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ’na taşındı. 6 Şubat tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanan ceza evi bölge ceza evi olarak faaliyet gösterecek.

Zonguldak Ereğli Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 9 bin 912 metre kare kapalı alana sahip olacak Gençlik Merkezi inşaatına başlanacağını söyledi.

Ereğli'de halı saha yenileme çalışmaları tamamlandı!

Ereğli Belediyesi, Kışla’daki spor tesislerde bulunan ve zemin değişimi zorunlu hale gelen iki ayrı kapalı halı sahanın yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. Kulüp takımlarının idmanlarını yapabileceği saha, halkın kullanımına da açıldı.

Zonguldak Ereğli'de kaldırım çalışmaları başladı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Müftü Mahallesi Un Pazarı Sokak’ta kaldırım genişletme çalışmaları başladı. Kaldırım genişletme çalışmasıyla cadde üzerine yapılan araç parklarının önlenmesinin hedeflendiği öğrenildi.

Konya Ereğli'de yeni yol çalışmaları yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor., Kazım Karabekir İlkokulu önünden başlayan ve otogara kadar uzanan güzergahta yol açma ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Ereğli’de Sirkeci bölgesinin yolu genişletiliyor!

Konya’nın Ereğli ilçesinde Boyacı Ali Mahallesi Ulu Cami Meydanında yol genişletme çalışmaları hız kazandı. ‘Sirkeci’ olarak adlandırılan bölgede trafik akışının rahatlaması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Kdz.Ereğli'de mahkeme kararı ile açılan kavşak yeniden kapatıldı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Şoförler, Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük, karayollarının daha önce mahkeme kararı ile açılan kavşağı trafiğe kapatmasına sert tepki gösterdi.

Ereğli kapalı pazar yeri projesi Haberi

Ereğli kapalı pazar yeri projesi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kapalı Pazar için yer belirleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Ereğli’ye yakışan modern bir Kapalı Pazaryeri için çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Özgüven, “İmar Müdürlüğü ekiplerimiz yer belirleme çalışmalarını başlattılar. Kapalı Pazaryeri yapımı için sürdürülen çalışmalar kapsamında uygun alanları belirleyerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Önümüzdeki günlerde yer tespitinin ardından proje çalışmasını başlatacak ve Ereğli’ye yakışan modern bir Kapalı Pazaryeri yapacağız” dedi.

Yeni yapılacak olan Kapalı Pazaryerinin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda hizmet vereceğini ifade eden Başkan Özgüven, “Yazın toz, kışında yağıştan dolayı hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlarımız sorunlar yaşıyordu. Bu sorunların önüne geçeceğiz. Çağdaş ve modern mimarisiyle dikkat çeken, Ereğli’ye yakışan bir kapalı Pazaryerini Ereğli’ye kazandıracağız” diye...