20 / 05 / 2024

Ereğli Kent Konağında sona yaklaşıldı

Ereğli Kent Konağında sona yaklaşıldı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs ayında temeli atılan ve yapımına başlanan Ereğli Kent Konağı bitme aşamasına geldi.

İzmir nasıl dirençli kent olur?

İzmir’de 30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem ve 2 Şubat 2021 tarihinde yaşanan sel felaketi, dirençli kent kavramının önemini gözler önüne serdi. Uzmanlar, afete hazırlık ve dirençli kent konularında açıklamalar yaptı...

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

TOKİ Konya Ereğli 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında yükselecek olan Konya Ereğli 2020 projesinin hak sahileri bugün açıklanacak.

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Ereğli'de 16 katlı binanın inşaatı durduruldu!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, İmam Hatip Lisesi Cami arkasında yapımı süren 16 katlı binanın inşaatı, bölgenin mimari yapısını bozduğu sebebiyle belediye tarafından durduruldu.

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Ereğli'de imar planı değişikliği kabul edildi!

Ereğli Belediye Meclisi ocak ayı oturumunun 2. birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda yapıldı.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Ereğli'de kentsel dönüşüm alanında yıkımlar başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, kentsel dönüşüm alanlarındaki metruk binaların yıkım çalışmalarına başladı. 

Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kentsel Dönüşüm Ofisini ziyaret ederek çalışmalar hakkında son durumu öğrenmek adına bilgiler aldı.

Ereğli, Kent Bilgi Sistemi ile şekilleniyor!

Konya Ereğli Kent Bilgi Sistemi çalışmaları son hızla devam ediyor. Ereğli’nin dört bir yanının ’röntgenini’ çeker nitelikte sürdürülen çalışmalar kapsamında kurulan saha ekipleri ilçeyi gezerek bilgi topluyor.

Ereğli-Devrek karayolunun yapımı mecliste!

Ereğli-Devrek karayolunun yapımı meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, karayolu hakkında soru önergesi hazırladı..

Ereğli Kent Konağında sona yaklaşıldı Haberi

Ereğli Kent Konağında sona yaklaşıldı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs ayında temeli atılan ve yapımına başlanan Ereğli Kent Konağı bitme aşamasına geldi. Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Büyükşehir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Köseoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Gençlik Kolları Başkanı Murat Candan, KOMEK Müdürleri, koordinatör ve yöneticiler yapımı devam eden Kent Konağını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İçerisinde yüzme havuzu, sauna, fitnes salonu, oturma salonları, eğitim sınıfları, terası ve buhar odası, spor salonunun yer aldığı Kent Konağının resmi açılışı 8 Mart 2016 tarihinde yapılacak. Yapımı yüzde 90 tamamlanan Kent Konağını kadınların kullanacağına dikkat çeken Büyükşehir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Köseoğlu, "Kent Konağına üye olan bayanlar buradaki imkanlardan en verimli şekilde...