09 / 05 / 2024

ereğli kışla mevkii yol çalışmaları

ereğli kışla mevkii yol çalışmaları

Zonguldak Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Cöbek ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Kışla mevkiindeki yol çalışmalarını inceledi...

Karadeniz Ereğli'de imar nazım planı ciddiye alınmadı! Sel ve fırtına afetinin sebebi ne? 

Karadeniz Ereğli'de yaşanan sel ve fırtına afeti, ilçeyi büyük oranda etkiledi. Peki Ereğli'de yaşanan bu afetin sebebi ne? İşte açıklamalar...

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Konya Ereğli'de 35.4 milyon TL'ye icradan satılık 17 gayrimenkul!

T.C. Ereğli İcra Dairesi, Konya ili, Ereğli ilçesi, Kutören Mahallesi'nde yer alan 17 gayrimenkulü 35 milyon 400 bin 58 TL'ye satıyor...

Zonguldak Ereğli'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Kdz. Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili, Ereğli ilçesi, Müftü Mahallesi 103 Ada 1 Parselde yer alan oteli 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Konya Ereğli'de 13.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ereğli İcra Dairesi, Konya ili, Ereğli ilçesi, Kargacı Mahallesi, 1790 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 568 bin 359 TL'ye satıyor...

Ere Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ere Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şahin tarafından kuruldu.

Konya Ereğli Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Konya İli, Ereğli İlçesi, Hacımemiş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Ereğli Şeker Fabrikası'ndan Niğde'de kiralık gayrimenkul!

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü Niğde Bor'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Ereğli İvriz Sosyal Bilimler Lisesi yıkılıyor!

Konya Ereğli’de bulunan İvriz Sosyal Bilimler Lisesi göçme gerekçesiyle kapatıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu okulun kapatılmaması için yetkililere seslendi.

Karadeniz Ereğli'de 2.9 milyon TL'ye satılık 25 dükkan!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Karadeniz Ereğli Kışla Mahallesi'nde yer alan 25 adet dükkanı toplam 2 milyon 910 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Mahallesi'ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Konya Ereğli TOKİ 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesi yarın satışa çıkıyor.

ereğli kışla mevkii yol çalışmaları Haberi

ereğli kışla mevkii yol çalışmaları


Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Cöbek ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Kışla mevkiindeki yol çalışmalarını inceledi ve belediyeye bağlı İtfaiye Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı şantiyede incelemelerde bulundu.


İlk olarak Kışla mevkiindeki yol çalışmalarını inceleyen ve buradaki yol çalışmasını üstlenen Ankara İnş. Sanayinin Şantiye Şefi Cemil üstünden çalışmalar hakkında bilgiler alan Uysal, söz konusu çalışmanın biran önce bitirilmesi için belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi.


Uysal, “Alt yapı çalışmaları büyük bir hızlılıkla başladı. Ereğli Belediyesi olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Bu yol güzergahını kullanan sürücülerin ve vatandaşlarımızın daha modern ve sağlıklı bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları en büyük arzumuz. Firmamızın da çalışmalara başlamasından memnuniyet duyduk...