12 / 05 / 2024

ereğli organize sanayi nerede

ereğli organize sanayi nerede

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker Ereğli'de 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurma çalışmaları başlatıldığını söyledi. Tetiker, "Şehir plancısı Esra Alpago Bölücek, Hamzafakıhlı ve Topçalı civarında ki yerleri tespit ediyor." dedi...

İzmir'de kurulması planlanan ihtisas organize sanayi bölgeleri TBMM'de!

İzmir ilinde kurulması planlanan su ürünleri ihtisas organize sanayi bölgeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Ereğli OSB'de fabrika sayısı artacak!

Konya Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısının artması hedefleniyor. Belediye, istihdama katkı sağlamak istiyor.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

Konya Ereğli OSB'ye yeni yatırım!

Konya Ereğli'de istihdam açığının kapatılması için yoğun bir mücadele ortaya koyan Ereğli Belediye tarafından yeni kurulan 2. Organize Sanayinde bir firmaya 13 bin metrekare arsa satışı gerçekleştirdi.

Acıgöl Organize Sanayi bölgesindeki arıtma tesisi çalışmaları devam ediyor!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi...

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde arıtma tesisinin faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlandı!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi.

Ereğli Demir Çelik-Borsan davası reddedildi!

Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ereğli Demir Çelik-Bor-San Isı Sistemleri Üretim ve Pazarlama davası reddedildi.

Ereğli Demir Çelik kamuoyu duyurusu yaptı!

Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. kamuoyu duyurusu yaptı.

Konya Organize Sanayi bölgesindeki firma sayısı 10 yılda 2.3 kat arttı!

Başkan Kütükçü Konya Organize Sanayi Bölgesindeki firma sayısının son 10 yılda 2.3 kat artarak 473'e yükseldiğini, 4. Kısım genişleme alanında tahsis edilen 105 sanayi parselinin de üretime geçmesiyle bu rakamın 578'e ulaşacağını söyledi.

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi'ne ilgi büyüyor!

Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) yatırımcıların ilgisi her geçen gün artıyor. Yaklaşık 3.1 milyon metrekarelik sanayi parseline sahip olan bölgemizde 59 müteşebbis yatırımını tamamlayarak, işletmelerini açtı.

İlk İlçe organize sanayi bölgesi!

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Bursa-Eskişehir karayolunun 43'üncü kilometresi üzerinde kurulu. Üç büyük şehre ulaşımı kolaylıkla sağlanabiliyor. Bölge, Mudanya Limanı'na 76 km, Gemlik Limanı'na da 75 km mesafede bulunuyor.

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımlar hızla devam ediyor!

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nde, 45 firma imar durumu alarak yapacakları yatırımın projelendirme çalışmalarına başlarken, 11 firma da yapı ruhsatı alarak yatırıma başladı. Son 1 yıl içerisinde 1.350.000 metrekare parselin tapusu verildi...

Bursa Ticaret Borsası deri organize sanayi bölgesinden yer istiyor!

BURSA Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Büyükşehir Belediyesine, Merkez Osmangazi İlçesi'nde kentsel dönüşümden gelecek 33 daire mezbahaların belediyelerde kalmasına karşı Deri Organize Sanayi Bölgesi'nden kendilerine istedi.

ereğli organize sanayi nerede Haberi

ereğli organize sanayi nerede


Zonguldak’ın Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker Ereğli'de 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurma çalışmaları başlatıldığını söyledi. Tetiker, "Biz ıslah OSB ile birlikte ikinci OSB kurma çalışmalarını da başlattık. Şehir plancısı Esra Alpago Bölücek, Hamzafakıhlı ve Topçalı civarında ki yerleri tespit ediyor. Şu ana kadar kabataslak hesaplanan 47 hektar alan tespit edildi. Önümüzdeki hafta buranın net haritası çıkartılacak ve önümüze konulacak. 47 hektarlık alanın içinde kalan şahıs, orman ya da devlete ait araziler tespit edilip kamulaştırma çalışmaları başlatılacak. Bizim süratle hem ıslah OSB’yi hem de 2. OSB’yi bitirmemiz lazım. Ereğli’ye yatırım yapmak isteyen büyük firmalar var. Dolayısıyla bunlar bizden büyük yer istiyor. Mevcut OSB’de onlara verebileceğimiz yer yok. 2. OSB’yi hızla devreye alabilirsek şu an sadece Zonguldak...