18 / 05 / 2024

ereğlide ipotekli daire şoku

ereğlide ipotekli daire şoku

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 2009 yılında ev almak için müteahhide para veren 5 aile, tapuyu almak için gittikleri tapu müdürlüğünde dairelerinin üzerinde ipotek olduğunu öğrenince şoke oldu...

Borç yokken verilen ipotekli tapu için ne yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bir projeden 2014’te iki daire aldım. Hiçbir borcum yok ama bana ipotekli tapu verdiler. Şimdi bana bankaya dava açmam gerektiğini söylüyorlar Siz ne dersiniz? ' sorusunu yanıtladı

Emekli TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura tam listesi!

Kura çekilişinin bugün saat 10:00’dan itibaren açıklandığı projede 200 adet daire emekliye özel satışta. İşte Emekli TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura tam listesi...

TOKİ Kdz Ereğli Evleri kura çekiliş sonucu!

TOKİ Kdz Ereğli Evleri kura çekilişi sonucu bugün saat 10:00’dan itibaren açıklanacak. Projede toplamda 200 adet daire emekliye özel satışta.

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Kdz'de toplamda 200 adet daire emekliler için satışta. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

2016 Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede başvuru tam listesi açıklandı. Peki 2016 Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekiliş yeri!

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekiliş yeri Atatürk Kültür Merkezi sinema Salonunda olarak belirlendi. Projede 200 adet daire emekliye özel satışta.

TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli kura çekimi!

TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli kura çekimi 1 Ağustos'ta yapılacak.TOKİ Kdz Ereğli projesinde toplamda 200 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü bugün!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 200 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü bugün...

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekilişi!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekilişi 1 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak. Başvuruların 13 Haziran gününde yapılacağı projede 200 adet daire satışa sunuldu.

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık başvuru işlemleri 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 200 adet daire satışa sunuldu.

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy kura!

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy 232 konutluk proje kapsamında kalan 4 adet 2+1 daire kuralı satılacak.

TOKİ Zonguldak Karadeniz Ereğli emeklilere özel proje!

TOKİ Zonguldak Karadeniz Ereğli emeklilere özel projede 200 adet daire satışa çıkıyor. Başvuruların 13 Haziran-30 Haziran tarihleri arasında kabul edileceği projede kura çekilişi 1 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi kura çekilişi!

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi kura çekilişi 232 adet konut için gerçekleşecek. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daire seçenekleri yer alıyor.

ereğlide ipotekli daire şoku Haberi

ereğlide ipotekli daire şoku


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 2009 yılında ev almak için müteahhide para veren 5 aile, tapuyu almak için gittikleri tapu müdürlüğünde dairelerinin üzerinde ipotek olduğunu öğrenince şoke oldu. Bu ipotek yüzünden bankanın daireleri satışa çıkardığını belirten aileler, ipoteğin kaldırılmaması durumunda evsiz kalacakları endişesi yaşıyor. Müteahhit ise suçlamaları kabul etmeyerek, paranın tamamını almadığını söylüyor.


İddiaya göre, Ereğli'ye bağlı Kadıtarlası mevkiinde 2009 yılı başında ev sahibi olmak için müteahhitle anlaşan 5 aile, 2012 yılında anahtar teslimi anlaştıkları evlerinin tapusunu almak için gittikleri tapu müdürlüğünde dairelerin ipotekli olduğunu öğrendi. Daire sahipleri, daireler için başka bir isim altında tapu çıkarıldığını ve bu tapu üzerinden bankadan kredi çekildiğini tespit ettiklerini ifade etti. Daire sahiplerinden bazıları tapularını ek protokol yaparak üzerine alırken, bazı daire sahipleri ise tapularını almak...