29 / 04 / 2024

Erem Ersoy özgeçmiş

Erem Ersoy özgeçmiş

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurul üye adayı olarak Erdem Ersoy'u belirledi. Peki, Erem Ersoy kimdir? Erem Ersoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erem Ersoy..

Turiste kiralanan evin vergisi ödenecek! Bakan Ersoy resmen açıkladı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasaya ilişkin, “Bu düzenleme olmazsa olmaz. Çok ciddi gelir sağlayıp vergi ödememek olabilir mi? Vergilerini tabii ki ödeyecekler. Güvenlik zafiyeti de vardı. Her gece kimin kaldığını bildirecekler” dedi.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Erem Ersoy kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy kimdir? Kaç yaşında? Erem Ersoy daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erem Ersoy'un eğitim hayatı nasıldı?

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Gemlik Körfezi'ndeki 3.5'lik deprem bir haberci! Marmara'da hazırlıklar hızlanmalı! 

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Cuma günü Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Peki bu deprem büyük İstanbul depreminin habercisi mi? İşte o açıklamalar...

İstanbul'da 1 yılda 2 tane 7'den büyük deprem olabilir mi? Uzmandan şok açıklama! Deprem en az 7.2 şiddetinde...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara'da yaşanabilecek bir olası deprem ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İstanbul çevresinde 1 yılda 2 tane 7'den büyük deprem olabilir mi? Uzmandan şok açıklama! Deprem en az 7.2 şiddetinde...

Ali Murathan Dikel, Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy iş yoğunluğu sebebi ile istifa etmesinin ardından Ali Murathan Dikel'in istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesinin görev süresi dolana kadar atanmasına, komitelerde yer almasına ve ilk yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Mehmet Ersoy: Hatay yeniden imar edilecek!

Hatay'ın geçmişten gelen bir tarihe ve potansiyele sahip olduğunu belirten Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''İhtiyaç duyulan imar planlarını hızlı bir şekilde başlatacağız'' dedi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Erem Ersoy özgeçmiş Haberi

Erem Ersoy özgeçmiş

Erem Ersoy kimdir?

Erem Ersoy özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "26.07.1983 yılında Istanbul’da doğdum. 2013’ün 16 Kasım tarihinde Melanie Ela Mursaloğlu ile evlendim.


Özel Bebek Yeniyıldız İlkokulu’ndaki (1989-1994) ilköğrenimim sonrasi Saint-Benoit Fransız Lisesi’nden mezun oldum(1994-2002). Lisans öğrenimimi İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye bölümünde tamamladım(2002-2007). 


Ardından yüksek lisansa, Bahçeşehir Üniversitesi Genel İşletme (MBA) bölümünde devam ettim (2007-2009). Programı tamamlamış olmama rağmen henüz bitirme projesi vermediğim için mezuniyet belgemi almadım.


2005 Şubat tarihinde tam zamanlı olarak Nike Türkiye’de Sales Support görevine başladım. 2006 yılında Equipment Merchandiser pozisyonuna geçiş yaptım. 2009 Temmuz ayında aynı firmada Sales Account Executive olarak görevime devam ettim. 


Ağustos 2010 tarihinde askerlik görevimi kısa dönem olarak tamamlamak üzere işten ayrıldım. Askerlik görevimi tamamladıktan sonra Şubat 2011’de NSW NOS Sales Account Executive olarak Nike Türkiye...