23 / 07 / 2024

Eren Ceditler Konutları yoğun ilgi

Eren Ceditler Konutları yoğun ilgi

Satışa konan evler kısa sürede yeni mal sahiplerini buluyor. Hızlı bir artış gösteren evler ilk alıcılarına oldukça kazanç sağladı. Proje, en çok talep gören sitelerden biri.

Kırklareli TOKİ projesinde inceleme!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Üsküp beldesinde inşaat çalışmaları sona eren TOKİ konutlarında incelemeler yaptı. 

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

Eren Erdem Suriyeliler'e TOKİ konutları açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, TBMM Başkanlığı’na atıl durumdaki TOKİ konutlarının yoksul ve evsizlere verilmesini öngören kanun teklifi verdi.

Konya Meram Gödene TOKİ Konutları kura çekimi!

Konya Meram Gödene TOKİ Konutları kura çekimi kapsamında 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Başvuru süreci sona eren projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Karaman Kırbağı TOKİ Emekli Konutları kura satışları!

Karaman Kırbağı TOKİ Emekli Konutları kura satışları 3 Şubat 2016 tarihinde yapılacak. Başvuruları sona eren projede 9 bin 940 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Çorum Alaca Emekli Konutları kura çekimi!

TOKİ Çorum Alaca Emekli Konutları kura çekimi kapsamında 30 adet daire satışa çıkarılacak. Başvuru süreci sona eren projede 75 metrekare büyüklükte dizayn edilen konutlar bulunuyor.

TOKİ Muğla Yatağan Konutları fiyatları!

TOKİ Muğla Yatağan Konutları fiyatları 89 bin 500 TL'den başlıyor. Başvuru süreci bugün itibariyle sona eren projede 10 bin 240 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları kura çekilişi!

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları kura çekilişi 16 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Başvuru işlemleri sona eren projede toplamda 110 adet daire satışa çıkarılacak.

Tokat Zile 2. Etap TOKİ Konutları kura çekilişi!

Tokat Zile 2. Etap TOKİ Konutları kura çekilişi 5 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek. Başvuruları sona eren projede toplam 332 adet konut için hak sahipleri belirlenecek.

TOKİ Şahinbey Mavikent Konutları kura sonuçları 2015!

2+1 olarak dizayn edilen TOKİ Şahinbey Mavikent Konutları'nda aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. Başvuruları sona eren Kontların kura çekilişi 2015 Temmuz - Ağustos aylarında gerçekleşecek.

Şahinbey Mavikent Konutları 4. etap kura sonuçları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep Mavikent Konutları 4.Etap'ta toplam 1.000 adet konut yer alıyor. Peki başvuru dönemi sona eren konutların çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kütahya İnköy kura çekilişi bugün!

TOKİ Kütahya İnköy kura çekilişi bugün yapılacak. Başvuruları 6 Mart'ta sona eren projede konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Sultanbeyli Emlak Konutları kurası nerede?

Başvuru süresi 30 Ocak 2015 tarihinde sona eren Sultanbeyli Emlak Konutları kura çekilişi bugün yapılacak. Proje toplam 436 adet daireden oluşuyor. Peki Sultanbeyli Emlak Konutları kurası nerede?

Eren Ceditler Konutları yoğun ilgi Haberi

Eren Ceditler Konutları yoğun ilgi


Kent Konut'un ilk sitelerinden biri olan Erenler Cedit Konutları en çok talep gören sitelerden biri. Hem satış hem kiralama yönünden oldukça hareketli olan sitede hem yatırımcı evleri hem ikamet eden mal sahipleri mevcut. 


Satışa konan evler kısa surede yeni mal sahiplerini buluyor. Hızlı bir artış gösteren evler ilk alıcılarına oldukça kazanç sağladı. Yapıldığında 130 bin TL'lerden satılan 3+1 daireler şimdi 180-190 bin TL'den alıcı buluyor. Kiracı açığı olmayan sitede yatırım amaçlı alınan evlerde asla boş kalmıyor. Çevre düzenlemesi, şehre yakınlığı talebi arttıran en büyük faktörler. Diğer yandan Erenler Cedit güvenliği pek iyi değil içeri giriş çıkışlar tek bir kapıdan yapılıyor ancak giren çıkana kimlik ya da bilgi sorulmuyor. Böylesi talep gören bir sitenin daha iyi bir güvenliği hak ettiğini düşünüyoruz. 


Bizim...