14 / 05 / 2024

Eren Mekanik Dekorasyon iletişim

Eren Mekanik Dekorasyon iletişim

Eren Mekanik Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Songül Parlak tarafından kuruldu.

Rayma İnşaat Mekanik Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Rayma İnşaat Mekanik Dekorasyon Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Funda Ergin tarafından kuruldu.

Ersel Desıgn Yapı İnşaat Dekorasyon Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Desıgn Yapı İnşaat Dekorasyon Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Eren Cüro tarafından kuruldu.

Finn Tasarım Mimarlık Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Finn Tasarım Mimarlık Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Aral Yener Yüksel ve Eren Saka ortaklığında kuruldu.

FKN Dekorasyon İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FKN Dekorasyon İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Keleş ve Hüseyin Can Arıcı tarafından kuruldu. 

Eren Mekanik Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Mekanik Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Songül Parlak tarafından kuruldu.

Balipek İnşaat Dekorasyon Elektrik Mekanik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balipek İnşaat Dekorasyon Elektrik Mekanik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan İpek ve Tuncay Bali tarafından kuruldu.

Özkare Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkare Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nazım Eren tarafından kuruldu.

Konak Dekorasyon İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konak Dekorasyon İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yunus Eren tarafından kuruldu. 

Ern Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ern Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Eren tarafından kuruldu.

Zümrüt Mekanik İnşaat ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zümrüt Mekanik İnşaat ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Karakaya ve Ender Koca ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Basri Sokak Furtuna Apartmanı'nda kuruldu.

3M yenilikçi çözümler içeren mimari dekorasyon ürünleri sunuyor!

3M bu yıl Türkiye’de mimarlık, iç mimarlık ve tasarım disiplinlerinin önde gelen temsilcilerini yıl boyunca buluşturan en önemli etkinlikleriden bir olan YEM “2D1 Tasarım Toplantıları- Kimlik Değiştiren Yapılar” etkinliğine sponsor oldu.

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sercan Aybastı, Filiz Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Esenyurt, Beymahal Residence'ta kuruldu.

Ayfim İnşaat Dekorasyon ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ayfim İnşaat Dekorasyon ve Mimarlık Limited Şirketi Musab Çelik tarafından kuruldu

Eren Mekanik Dekorasyon iletişim Haberi

Eren Mekanik Dekorasyon iletişim

Eren Mekanik Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Songül Parlak tarafından kuruldu.

Eren Mekanik Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
BOYA -Her türlü boya ve boya malzemelerinin, kimyevi maddeler, yapı kimyasalları, vernik ve incelticilerinin imalatını, toptan ve perakende ticaretini, elektronik ticaretini, ithalat ve ihracatını yapmak. -İmalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik, plastik iç ve dış yüzey boyaları üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, elektronik ticaretini, ithalat ve ihracatını yapmak. İNŞAAT MALZEMELERİ -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla,...