06 / 05 / 2024

eren talu serap şenyüz nikah

eren talu serap şenyüz nikah

Defne Samyeliden ekim ayında boşanan ünlü mimar Eren Talu, 1.5 yıldır aşk yaşadığı Serap Şenyüzle Los Angelesta evlendi. Nikhta çiftin minik bebekleri Su da vardı

Deren Talu'ya mimar babası Eren Talu'dan uyarı!

Güzelliği, fiziği ve iInstagram paylaşımlarıyla gündeme gelen Deren Talu’ya babası Eren Talu’dan uyarı geldi. Ünlü mimar, kızı Deren'den okuluna devam etmesini istedi.

Talu Tasarım Uygulama Anonim Şirketi kuruldu!

Talu Tasarım Uygulama Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serap Talu tarafından kuruldu. 

Eren Sarıoğlu: Yüzde 1 KDV oranıyla 100 bin lira avantaj sağlıyoruz!

Essa Yapı İnşaat Grubu Başkanı Eren Sarıoğlu "tüketiciye yüzde 18 KDV yerine yüzde 1 KDV fırsatı sunarak yaklaşık 100 bin lira avantaj sağlamamızın etkisi var" dedi.

Yapı kullanma izni istemi içeren dilekçe!

İnşaat çalışmaları sona eren bir yapıda oturumun sağlanabilmesi için yapı kullanma izninin alınması gerekiyor. Bu izin bir dilekçe ile alınabiliyor. İşte yapı kullanma izni istemi içeren dilekçe...

Mina Towers 6 çelik kuleden oluşacak!

Fikirtepe'nin en büyük konut yatırımını başlatan Başaran Group 1 milyar dolarlık Mina Towers'ı bir ilki gerçekleştirip 6 çelik kuleden oluşturacak.Proje Eren Talu imzası taşıyor.

Uğur Şeren kimdir?

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren kimdir? Uğur Şeren, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uğur Şeren, ne zamandan beri bu görevde çalışıyor?

Ayhan Eren: Dünya'da çevreye duyarlı, tasarruflu ısı ürünlerine odaklanıldı!

İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleştirilen 13. Genel Kurul Toplantısı’nı değerlendiren Erensan Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eren, “Artık dünya çevreye duyarlı, enerji verimliliği ve tüketimde tasarruf sağlayan ürünlere odaklandı. " dedi...

Saf GYO 31 Mart 2014'te sona eren hesap dönemine ait mali tablolarıyla ilgili açıklama yaptı!

Saf GYO 31 Mart 2014 tarihinde sona eren hesap dönemine ait mali tablolarıyla ilgili açıklama yaptı. Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Bekir Eren, Kardemir Karabük Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi!

Kardemir Karabük Demir Çelik ve Sanayi Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Bekir Eren'in Kardemir Karabük Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine atandığını bildirdi...

Enes Eren İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Enes Eren İnşaat Limited Şirketi, Tuncay Eren tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Kayışdağı Caddesi'nde Numara 47 Kat:7'de kuruldu.

Eren Yapılar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eren Yapılar İnşaat Limited Şirketi, Erkan Eren tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mayıs 2014 tarihinde Esenler, Mimarsinan Mahallesi, 78 Sokak 'ta kuruldu.

Kuyumcukent GYO Eren Bağımsız Denetim'den danışmanlık hizmeti alacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent GYO Grant Thornton firmasının Türkiye Temsilcisi Eren Bağımsız Denetim'den danışmanlık hizmeti alacak.

Erdal Eren: Yüksek faizler en çok mega projeleri etkileyecek!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Müteahhit Sektör Meclis Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada, inşaat sektöründe yaşanan sıkıntıların en çok bankacılık sektörüne zarar vereceğini söyledi.

eren talu serap şenyüz nikah Haberi

eren talu serap şenyüz nikah

Ünlü mimar Eren Talu, 1.5 yıldır ilişki yaşadığı mimar Serap Şenyüzle 21 Aralıkta Los Angelesta nikh masasına oturdu. Çiftin nikhını Los Angeles Başkonsolosu Semra Geyik kıydı. Şenyüz ve Talu, kısa bir süre önce dünyaya gelen bebekleri Suyla objektiflere mutluluk pozu verdi.

2 AY ÖNCE BOŞANDI

Eren Talu, 14 yıl evli kaldığı spiker Defne Samyeliden geçtiğimiz ekim ayında boşanmış, Deren ve Derin adında iki kızı bulunan çiftin olaylı ayrılığı uzun süre manşetlerden inmemişti. Samyeli, 2009 yılında 1.5 milyon lira tazminat talebiyle boşanma davası açmış, iki yıl süren dava ekim ayında sonuca bağlanmıştı.

HÜRRİYET

 

...