29 / 04 / 2024

erenköy ve suadiye

erenköy ve suadiye

Reşat Altın'ın 30 lira olduğu 1947 yılında Erenköy ve Suadiye'ye 15 dakika uzaklıkta bulunan 7 dönüm arsa metrekaresi 120 kuruşa satılacakmış. Topkapı'da ise 20 dönüm tarla iki bin liraya satılacakmış.

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı!

Ziraat GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, 1405 ada 193 parsel üzerinde konumlu 3 adet dükkan ve 45 adet konut nitelikli toplam 48 adet bağımsız bölümden oluşan projenin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı.

Ataşehir İçerenköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 1046 ada 200 parselin eski 1046 ada 190 parsele geri dönüşümü, 1046 ada 190 parsel ve bir kısım tescil harici alanı kapsayan parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Akiş GYO Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri açıklandı! 

Akiş GYO tarafından İstanbul Kadıköy'de yer alan Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

İçerenköy ve Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahallelerine ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Adese'nin 'Erenköy' şubesi devredilecek!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin Yönetim Kurulu toplantısında, 'Erenköy' şubesinin Aysel Feyza Avcu'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı!

Birçok ünlü isimin eski okulu olan ve deprem riski bulunan tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı verildi.

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Memiş tarafından kuruldu. 

İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy - Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 21 Kasım 2018 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

İçerenköy'e spor tesisi ve otopark inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'e spor tesisi ve zeminaltı otoparkı inşa edecek, projenin ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

erenköy ve suadiye Haberi

erenköy ve suadiye

KELEPİR ARSA - Metresi 120 kuruştan Erenköy ve Suadiye'ye 15, otobüs durağına 2 dakika denize fevkalade nezareti içinde kuyusu 7 dönüm yer acele satılıktır. Osmanbey'de Suna Piyano Sergisi'nde Fahrettin Kocaharzem. Telefon 82417 




ŞÜYUUN İZALESİ SEBEBİYLE - Bakırköy Sulh Mahkemesi'nce Topkapı - Davutpaşa asfaltı üzerinde 20 dönümlük tarla 2.000 lira kıymetle 22.9.947 günü saat 15 - 16 arasında Mahkeme binasında müzayede ile satılacaktır.


KELEPİR YALI - Boğaz'ın en güzel yerinde 9 oda, rıhtımlı, betonarme. Fiyatı: 65.000, Pangaltı İnci Sineması yanındaki pasajda Neşet Kaya.


(1947 yılında Reşat Altın 30 liraymış.)


Akşam Gazetesi 10 Eylül 1947 



Abdullah Kutalmış...