28 / 04 / 2024

Erenköyün tarihi

Erenköyün tarihi

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1951 yılında Erenköy'de bir dönümü satılmaya müsait, 2 dönüm bahçe içinde, 5 odalı bir villayı bin 539 adet altın parasına almak mümkünmüş.

1948 yılında Erenköy'de 1.007 metrekare arsa 10 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 41 lira olduğu 1948 yılında Erenköy'de iki parça arsa İstanbul Defterdarlığı tarafından satılacakmış. Bin 91 metrekare arsa 213 adet altın parasına, 8 bin 728 liradan satılacakmış.

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

THY Emlak Konut GYO kura sonucu 2023 ne zaman açıklanacak? Emlak Konut Arnavutköy kura tarihi belli oldu mu? Hemen bakın

THY Emlak Konut GYO kura sonucu 2023 ne zaman açıklanacak? Emlak Konut Arnavutköy kura tarihi belli oldu mu? Hemen bakın...

Altın fiyatlarının iki hafta sonraki yönü belli oldu! Herkes bu tarihi not alsın! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın fiyatları şubat ayındaki geril çekilmelerin ardından Mart ayına hızlı bir giriş yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Altın fiyatlarının iki hafta sonraki yönü belli oldu! Herkes bu tarihi not alsın! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın Kahini İslam Memiş dibe vuran altın için yükseliş tarihi verdi! Herkes tek bir rakama odaklandı! Hemen bakın

Altın Kahini İslam Memiş, son günlerde dibe vuran altın için yükseliş tarihi verdi. Herkes tek bir rakama odaklandı! Hemen bakın.

İslam Memiş altın için yükseliş tarihi verdi! Bu rakamı görenler tir tir titredi! Altın borcu olanlar çabuk bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, son 4 haftadır düşüşe geçen altın için yükseliş tarihi verdi. Bu rakamı görenler tir tir titredi! Altın borcu olanlar çabuk bakın!

Frene basan altın için yükseliş tarihi belli oldu! Altın tozu dumana katacak! Bir kenarda altını olanlar hemen bakın

Altın fiyatları haftanın yeni işlem gününe düşüşle başladı. Herkes altın fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini araştırırken uzmanlarda yükseliş tarihi geldi. Altın o gün tozu dumana katacak. Bir kenarda altını olanlar hemen bakın!

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Paşabahçe ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasının açılışını İstanbul Erenköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdi.

Fethiye'deki hayalet köyün tarihi kiliseleri restore edilecek!

Muğla Fethiye'de "hayalet köy" olarak bilinen Kayaköy'deki tarihi kiliseler, restore edilecek.

Altın tarihi zirvesinde! Nereye kadar yükselir?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Altın tarihi zirvesinde! Nereye kadar yükselir?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 7 maddelik analizi...

Tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı!

Birçok ünlü isimin eski okulu olan ve deprem riski bulunan tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı verildi.

Erenköyün tarihi Haberi

Erenköyün tarihi


                  SATILIK KELEPİR VİLLA


  Erenköy'de İstasyon Caddesi'nde 40/1 No.lı 5 odalı, tam konforlu VİLLA SEVGÜL, maliyet fiyatı 60.000 lira olmasına rağmen 40.000 liraya satılıktır. İki dönüm bahçesi olup bir kat üzerine 220 M2 saha üzerine birinci sınıf malzeme ile özenerek yapılmıştır. Bahçesinde 1000 metre kısım ifraz edilerek satılabilir. Gezmek için saat 14-20 arasında villaya, izahat almak için 9-18'e kadar 40304 telefona müracaat.


(1951 yılında Reşat Altın 39 liraya satılmaktaymış.)


Cumhuriyet Gazetesi 25 Mayıs 1951



Abdullah Kutalmış...