04 / 05 / 2024

erenler ada projesi

erenler ada projesi

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Minyatür Ada Projesi bu hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. Herkesin çok konuşacağı bir proje olacak" dedi.

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Sakarya Ada Hayat projesi ihaleye çıkıyor! 738 milyon TL'lik ihalede son dakika!

Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya Ada Hayat projesinin ihalesini 738 milyon TL'lik bedelle gerçekleştirecek. İşte ihale detayları...

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Vakıf GYO İzmir Konak Karma Projesi için yapı ruhsatı aldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8601 Ada 1 Parsel'de bulunan arsa üzerinde yapılacak olan İzmir Konak Karma Projesi'nin Yapı Ruhsatı 16 Nisan 2020 tarihinde alındı.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Sakarya Erenler'de 6 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Sakarya 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Kozluk Mahallesi 2419 ada, 155 parselde yer alan iş yerini 5 milyon 960 bin 422 TL'ye icradan satıyor...

Yassıada projesi tartışma yarattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yassıada'yı ziyaret haberini sunan NTV sunucusu Oğuz Haksever’in 'Neresi yaslı ada be. Canına okumuşsun…' sözleri dikkat çekti. Haksever daha sonra, 'Aslında tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir' şeklinde açıklama yaptı.

Sakarya Erenler ada bazlı dönüşecek!

Sakarya'nın Erenler ilçesinde gündemin en önemli konusu kentsel dönüşüm oldu. Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Ada bazlı yapılacak dönüşüm projelerinde birlikte çalışabiliriz” diye konuştu.

Hong Kong'a 80 milyar dolarlık yapay ada projesi!

Hong Kong'da konut sorununu çözmek için yeni bir proje hayata geçirilmesi planlanıyor. Ülkeye 80 milyar dolarlık dünyanın en büyük yapay adası inşa edilecek.

Deniz GYO Tarabya projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Tarabya Mahallesi 440 Ada, 82-89-90 numaralı parsellerde geliştirilen gayrimenkul projesi değerleme raporu yayınlandı..

erenler ada projesi Haberi

erenler ada projesi

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla çehresi değişen ilçede Minyatür Ada Projesi'ni hayata geçiriyor. 2023 yılına kadar Erenleri Sakarya'nın en modern ilçelerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Öztürk, "Minyatür Ada Projesi bu hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. Herkesin çok konuşacağı bir proje olacak" dedi. 

Gazetecilere iftar 

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakaryapark Nehir Sefası tesislerinde gazeteciler için iftar verdi. Öztürk, ulusal ve yerel basın temsilcilerinin yer aldığı iftarda ilçede hayata geçirilecek yeni projeler hakkında bilgiler verdi. 

Kentsel Dönüşüm 

İlçedeki önemli projeleri arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Görüşme Ofisi ve Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatının bittiğini belirten Öztürk, Hacıoğlu Mahallesindeki dönüşüm çalışmalarına da yakın bir zamanda başlayacaklarını açıkladı. Öztürk'ün açıkladığı projeler arasında en dikkat çekeni ise Minyatür Ada Projesi oldu. 

Parklı Bir Proje 

Projeden...