06 / 05 / 2024

Erenler Belediye

Erenler Belediye

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Sakarya’nın ilkleri olan dev vizyon projeleri ile insan odaklı belediyecilik anlayışını vatandaşlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Sakarya'da konut ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan ticaret ve konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Belediye konut imarlı arsa satacak! KDV'den muaf imarlı arsayı kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den de muaf.

Belediyeden ticaret alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sakarya Erenler'de 42.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan gayrimenkulü 42 milyon 190 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Erenler için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili, Erenler ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Sakarya Erenler kentsel dönüşümle değerlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve teknik heyeti, Erenler Belediye Başkanı Kılıç ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Başkan Yüce, "Roman vatandaşlarımızın ikamet ettiği bölgeyi kentsel dönüşüme tabii tutacak ve yeni bir yerleşim yeri oluşturacağız” dedi.

Sakarya Erenler ada bazlı dönüşecek!

Sakarya'nın Erenler ilçesinde gündemin en önemli konusu kentsel dönüşüm oldu. Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Ada bazlı yapılacak dönüşüm projelerinde birlikte çalışabiliriz” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir'in gündemi kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri Erenler ve Serdivan Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Erenler Belediye Başkanı Kılıç’a yapılan ziyarette ise gündem kentsel dönüşüm oldu.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Sakarya Erenler'de 144 konut hak sahibine teslim edildi!

Sakarya'nın Erenler ilçesinde belediye tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaatına başlanılan 4 bin konutun yapımı tamamlandı. Proje kapsamında 144 konutun teslimi gerçekleşti.

Sakarya Erenler'de satılık gayrimenkul ihalesi 23 Mayıs'ta!

Sakarya Erenler Belediye Başkanlığı tarafından Erenler Mahallesi G24C04A1C pafta, 13355 sayılı parsel satılıyor. İhalesi 23 Mayıs'ta yapılacak..

Sakarya Erenler kentsel dönüşümde 2. Etap temeli atıldı!

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. İkinci etapta ilk temelin beton dökülmesi çalışmalarına Belediye Meclis Üyeleri de katılarak incelemelerde bulundu.

Erenler Belediye Haberi

Erenler Belediye

İhale süreci tamamlanarak inşaat çalışmalarına başlanan sosyal yaşam merkezi projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Öztürk, “Spor, eğlence ve dinlenme açısından cazibe merkezi haline gelecek olan sosyal yaşam merkezi projemiz kısa süre içerisinde sadece Erenlerli değil tüm Sakaryalı vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak şimdiden hayırlı olsun” dedi.


“SAKARYA’NIN PARLAYAN YILDIZI”

Erenler Belediyesi’nin birbirinden önemli dev vizyon projeleri arasında yer alan sosyal yaşam merkezi ilçeyi cazibe merkezi haline getirecek. Erenler Belediyesinin 50. Yılda 50 proje vaatleri arasında yer alan sosyal yaşam merkezi içerisinde sentetik buz pisti, sguash salonu, tenis kortu, fitnes salonları, bay bayan yüzme havuzları, sauna, hamam, tuz odaları, buhar odası, kafeterya ve çocuk eğlence merkezleri ile tüm Sakaryalı vatandaşlarımıza hizmet verecek. Birinci etabı tamamlanmak üzere olan Türkiye’nin en büyük Kentsel Dönüşüm Projesi sonrasında10.054...