15 / 05 / 2024

Erenler Belediyesi projesi

Erenler Belediyesi projesi

Erenler Belediyesi tarafından Merkez Mahalle Yavuz Selim caddesi arkasında kalan 1085 nolu sokakta 4.5 dönüm arazi üzerine yeni bir sosyal donatı alanı daha kazandırılıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

O ilde 2 arsa, 6 daire ile 1 adet arazi satılıyor! Ev ve arsa alacaklar dikkat!

Sakarya ili Erenler Belediyesi, Sakarya ili, Erenler ilçesinde yer alan 2 arsa, 6 daire ile 1 adet araziyi satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Proje dahilinde son 67 konut kaldı. 

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Erenler Yavuz Selim'de imar değişikliği komisyonda!

Sakarya Erenler Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Yavuz Selim Caddesi’nde imar değişikliği teklifi oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.

İzmit Belediyesi, Erenler'de arsa satıyor!

İzmit Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Kadıköy Erenler Mahallesi’nde yer alan 2 bin 597 metrekarelik konut arsasını satışa çıkarıyor.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

Ordu Belediyesi'nden yeni yaşam merkezi projesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

Erenler Belediyesi projesi Haberi

Erenler Belediyesi projesi

Erenler Belediyesi tarafından Merkez Mahalle Yavuz Selim caddesi arkasında kalan 1085 nolu sokakta 4.5 dönüm arazi üzerine yeni bir sosyal donatı alanı daha kazandırılıyor.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün seçim vaatleri içerisinde 50. Yılda 50 projeler kapsamında bulunan her mahalleye sosyal donatı alanları ve spor tesisleri projesi bir bir hayata geçiriliyor. İçerisinde kafeterya, açık otopark, basketbol sahası, fitness ekipmanları, çocuk oyun grupları, dinlenme alanları ve toplamda 1 buçuk dönüm yeşil alanın olduğu tesis hizmete giriyor. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı açıklamada, “Bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda 7’den 77’ye herkesin istifade edebileceği bir hizmeti daha yerine getirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Seçim öncesi vaad ettiğimiz gibi hizmet bizim işimiz. Sosyal alan ve spor tesislerini her mahallemizde hayata geçireceğiz”...