14 / 05 / 2024

erenler belediyesi üst geçit

erenler belediyesi üst geçit

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Erenler ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nin ihalesine 28 Eylül Çarşamba günü çıkılacağını açıkladı.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

O ilde 2 arsa, 6 daire ile 1 adet arazi satılıyor! Ev ve arsa alacaklar dikkat!

Sakarya ili Erenler Belediyesi, Sakarya ili, Erenler ilçesinde yer alan 2 arsa, 6 daire ile 1 adet araziyi satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Proje dahilinde son 67 konut kaldı. 

Erenler Yavuz Selim'de imar değişikliği komisyonda!

Sakarya Erenler Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Yavuz Selim Caddesi’nde imar değişikliği teklifi oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.

İzmit Belediyesi, Erenler'de arsa satıyor!

İzmit Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Kadıköy Erenler Mahallesi’nde yer alan 2 bin 597 metrekarelik konut arsasını satışa çıkarıyor.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

Erenler dönüşüm projesinin 2. etabındaki konutlar satışa çıkıyor!

Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı olan Nehir Konakları’nda 144 konut satışa sunuluyor. 

Kaynaşlı Belediyesi'nden 29 yıllık üst hakkı ihalesi!

Kaynaşlı Belediyesi, Kumluca Mahallesi'ndeki 1.055 metrekarelik parsel üzerinde sınırlı ayni hak (üst hakkı) tesisi ile inşaat yapım işi ihale ediyor...

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm 1. Etap'ta tapular teslim edildi!

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm 1. Etap Tapu Teslim Töreni'nde konuşan Bakan Özhaseki: "Türkiye'de adeta bir seferberlik başlatıyoruz. Bu seferberlik neticesinde ne kadar depreme dayanıksız yapımız varsa Allah'ın izniyle 15 sene içerisinde hepsini yenileyeceğiz" dedi.

Erenler ADA AVM'ye yeni üst geçit!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erenler ADA AVM bölgesine yeni bir üst geçit inşa ediyor.

erenler belediyesi üst geçit Haberi

erenler belediyesi üst geçit

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje Yarışması ile yeni yatırıma son şeklini verdikleri bilgisini paylaşan Pistil, proje ile bölgedeki yaya geçişlerini daha güvenli bir hale getireceklerini söyledi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Fatih Pistil, “Erenler ADA AVM mevkinde bir üst geçit çalışmasını geçtiğimiz aylarda başlatmıştık. Bu doğrultuda bir proje yarışması başlattığımızı duyurduk ve mimar arkadaşlardan proje çizmelerini istedik. Bu yarışma sonuçlandı ve yeni yaya üst geçidinin mimarisi belirlendi. Böylece proje ve ihale süreçlerini eş zamanlı olarak tamamladık. İnşallah 28 Eylül Çarşamba günü, saat 11.00’da yeni projemizin yapım ihalesine çıkıyoruz. Bildiğiniz üzere projeyi hayata geçireceğimiz bölge okul ve resmi kurumların yoğunlukta olduğu bir bölge. Burası aynı zamanda yaya geçişlerinin daha da güvenli hale getirilmesinin adeta bir zorunluluk olduğu bir alan....