17 / 05 / 2024

Eretna Ekşi Yapı İnşaat nerede

Eretna Ekşi Yapı İnşaat nerede

Eretna Ekşi Yapı İnşaat Anonim Şirketi, 200 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta İstanbul, Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Fener Sokak'ta kuruldu.

Emekliler acil bakın! SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023!

Emekliler acil bakın... SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023...

Memur maaşı ve emekli aylıklarında son dakika gelişmesi! Kanun resmen yayımlandı! 8 bin 77 lira ek ödeme yapılacak!

Memur maaşı ve emekli aylıklarını arttıran düzenlemeyi içeren Kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. 8 bin 77 lira ek ödeme yapılacak!

Emeklilere çifte bayram yaşayacak! Nisan ayını bekleyin! Emekli ve memura ek zam yapılacak mı? İşte detaylar!

Memur ve emekli maaşına yapılan 2023 yılı zamları yaşanan yüksek enflasyon karşısında tükendi. Milyonlarca emekli ve memurun aklında aynı soru “Emekli ve memura ek zam yapılacak mı?” İşte detaylar!

SGK'da EYT mesaisi! Borçlanma başvuruları için ek mesai yapılacak! Şu saatler arasında başvurunuzu yapabilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) EYT için mesai yapacak. Borçlanma başvurularıyla ilgili bir açıklama yapan kurum SGK merkezlerinin yeni yıldan önce yoğunluk nedeniyle ek işlem yapacağını duyurdu. İşte başvuru yapılacak saatler…

Asgari ücret alanlara büyük müjde! Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Asgari ücrete ek zam yapılacak mı?

Asgari ücret alan milyonlarca kişi Temmuz ayında zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Peki asgari ücrete ek zam yapılacak mı? İşte son dönemlerde gündemden düşmeyen ek zam ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi...

Onçi Yapı Malzemeleri Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onçi Yapı Malzemeleri Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Onur Çiçek tarafından kuruldu.

Tüm kamu işçilerine ek zam yapıldı! İmzalar atıldı...

Milyonlarca Kamu işçisinin merakla beklediği ek zamda önemli gelişmeler yaşanıyor. Kamu işçisinin maaşlarına yüzde 2.5 ek zam yapılmasına yönelik 'Ek Çerçeve Anlaşma Protokolü' imzalandı.

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

İbrahim Ekşi, İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İdealist GYO'nun görevinden istifa eden Muhammed Ali Ekşi'nin yerine yapılacak olan ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten İbrahim Ekşi getirildi.

Hüseyin Ekşi yeni şirket kurdu!

Mintek Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ekşi, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

TOKİ Develi 2. Etap Konutları'nın kura çekilişi yapıldı!

TOKİ ile Develi Belediyesi'nin ortaklığında inşa edilen TOKİ Develi 2. Etap Konutları'nın kura çekilişi yapıldı...

Mamak Belediyesi kentsel dönüşüm kura çekilişi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve Mamak Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Mamak kentsel dönüşüm kura çekilişi yapıldı.

Yeni imar yönetmeliği yapılara ilişkin hükümler!

Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yapılara ilişkin yeni düzenlemeler yapıldı. Yapılan değişikliklere göre stüdyo dairelerin yapımı yasaklandı. İşte yeni imar yönetmeliği yapılara ilişkin diğer hükümler..

Eretna Ekşi Yapı İnşaat nerede Haberi

Eretna Ekşi Yapı İnşaat nerede

Eretna Ekşi Yapı İnşaat Anonim Şirketi, 200 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta İstanbul, Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Fener Sokak'ta kuruldu. 


Eretna Ekşi Yapı İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT İLE İLGİLİ Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, satmak ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...