06 / 05 / 2024

Erg Hafriyat Yapı İnşaat

Erg Hafriyat Yapı İnşaat

Erg Hafriyat Yapı İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Halil İbrahim Ergenç tarafından kuruldu.

Adalan Hafriyat Yapı Otomotiv Turizm Tekstil İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Adalan Hafriyat Yapı Otomotiv Turizm Tekstil İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Adalan tarafından kuruldu.

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

Tekkalem Yapı İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekkalem Yapı İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Volkan Erim tarafından kuruldu.

Dnr Hafriyat Nakliye Madencilik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dnr Hafriyat Nakliye Madencilik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Arzu Dündar tarafından kuruldu.

Led Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Led Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Cemil Sir tarafından kuruldu.

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Yapısanlar İnşaat Nakliye Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısanlar İnşaat Nakliye Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Hayatti Karabulut tarafından kuruldu.

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zahit Ercan Altıntaş tarafından kuruldu.

Değişim Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedel ile Abdullah Gönül tarafından kuruldu.

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı.

Erg Hafriyat Yapı İnşaat Haberi

Erg Hafriyat Yapı İnşaat


Erg Hafriyat Yapı İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Halil İbrahim Ergenç tarafından kuruldu. 


Erg Hafriyat Yapı İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; HAFRİYAT : a - Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. b - Her nevi mesken ve iş yerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel...