05 / 05 / 2024

ERG İnşaat taziye ilanı

ERG İnşaat taziye ilanı

ERG İnşaat Kollektif Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Vural Erbilgin'in babası Sani Müfit Ergilgin vefat etti. ERG İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Koray Ergün tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Ertop İnşaat'ın acı günü! Mehmet Ertuğrul vefat etti!

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Göçay İnşaat acı günü! Zafer Derin vefat etti!

Göçay İnşaat'ın idari işler çalışanı Zafer Derin vefat etti. Göçay İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Ergöç İnşaat Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergöç İnşaat Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Demir tarafından kuruldu.

Ergün Evran: Aydın’da inşaat sektörü kaliteli konumda!

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. Evran, ''Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik'' diye konuştu. 

Eksen İnşaat'ın acı günü! Nermin Özmıhçı vefat etti!

Eksen Proje İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı A. Tuncer Ertan'ın kardeşi Nermin Özmıhçı vefat etti. Eksen Proje İnşaat taziye ilanı yayınladı.

ERG İnşaat taziye ilanı Haberi

ERG İnşaat taziye ilanı

ERG İnşaat Kollektif Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Vural Erbilgin'in babası Sani Müfit Ergilgin vefat etti. Cenazesi yarın Ahmed Hamdi Akseki Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Ankara Gölbaşı Mezarlığı'na defnedilecektir. ERG İnşaat taziye ilanı yayınladı. 


Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...