09 / 05 / 2024

ergene nehrine kaç para harcanacak

ergene nehrine kaç para harcanacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trakya Gelişim Projesi için 10 katrilyon liranın tahsis edildiğinin, sadece Ergene'nin bundan alacağı payın ise 3,2 katrilyon olacağını ifade etti...

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Lüleburgaz atıksu tesisinin etkisi görülmeye başlandı!

Lüleburgaz Atıksu Projesi ve Kavak Deresi Rehabilitasyonu" ergene nehrine can suyu oldu. Aralık 2013 tarihinde işletmeye alınan "Lüleburgaz Atıksu Arıtma Tesisi ve Kavak Deresi Rehabilitasyonu Yapım işi" meyvelerini vermeye başladı.

Lüleburgaz Atıksu tesisi bugüne kadar 5 milyon metreküp suyu arıttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığının bünyesinde faaliyete geçen Aralık 2013 tarihinde faaliyete geçen tesis tarafından bugüne kadar 4 milyon 932 bin 503 m3 atıksu arıtılarak Ergene Nehrine deşarj edildi.

4 milyon 932 metreküp atıksu arıtılarak Ergene Nehri'ne deşarj edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığının bünyesinde faaliyete geçen Lüleburgaz Atıksu Projesi ve Kavak Deresi Rehabilitasyonu ergene nehrine can suyu oldu. 4 milyon 932 metreküp atıksu arıtılarak Ergene Nehri'ne deşarj edildi.

TOKİ Kayabaşı'nda yedinci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Kağıthane Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İstanbul Kağıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane İlçesi Telsizler Mahallesine kat karşılığı inşaat yaptıracak

TOKİ Kayabaşı'nda altıncı gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Yabancılar Didim'den kaçıyor

Emlak alırken dolandırıldıkları gerekçesiyle artık başka ülkelere yönelen yabancılar, dernekleri aracılığıyla da konuyu AP'ye taşıdı

Türk Hava Kurumu'ndaki kaçak çatı yıkılıyor!

Bakan Günay'ın tepkisini çeken Türk Hava Kurumu binasındaki kaçak çatı katı yıkılıyor

TOKİ Kayabaşı'nda beşinci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ, Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda dördüncü gün kaç başvuru oldu?

TOKİ, Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda üçüncü gün kaç başvuru oldu?

TOKİ, Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24-08-2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda ikinci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ, Kayabaşı projesinde ikinci etapta dün satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

ergene nehrine kaç para harcanacak Haberi

ergene nehrine kaç para harcanacak


Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda toplu açılış töreninde halka hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hükümetleri döneminde Türkiye'nin önemli bir mesafe katettiğini söyledi.


En önemli adımlardan birinin de "Trakya Gelişim Projesi" olduğunu belirten Erdoğan, şöyle devam etti:


"Bizim için en önemli adımlardan bir tanesi, Trakya Gelişim Projesi. Sadece Ergene'nin bundan alacağı nasip, 3,2 katrilyon. Ergene havzasında siz yaşıyorsunuz. Buradaki pislikleri siz biliyorsunuz. Peki bu kadar CHP'li belediye var. Bunlar bugüne kadar, buralarda kolektör, arıtma tesisi gibi böyle bir şey niye yapmadılar? Neden? Yani benim Ergene'ye komşu olan tüm vatandaşlarım, bu pisliği, bu pis kokuları koklamaya mecbur mu? İşte talimatı 2011'e verdik. Şimdi bunu Devlet Su İşleri olarak alıyoruz ve Trakya Gelişim Projesi'yle tüm Trakya'ya 10 katrilyon tahsis ettik. Ergene'yi Devlet Su...