05 / 05 / 2024

Ergene Semt Parkı

Ergene Semt Parkı

AK Parti Bornova Belediye Başkan aday İlhan Kaya, "Mevcut belediye yönetimleri tarafından ihmal edilen mahalle ve semtlere de modern yaşamı getirecek dev projelere imza atacağız" dedi.

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Emlak Konut Semt Bahçekent projesinde kısmi tasfiye yapıldı!

Emlak Konut Semt Bahçekent projesinde bulunan 704 ada 4 parsel, 704 ada 5 parsel, 700 ada 4 parsel Dini Tesis Alanı ile Park alanı kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı. Proje 707 ada 1 parsel de devam ediyor. ..

İstanbul Avrupa Yakası'nda 710 bin metrekarelik park yapılacak!

İBB Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü semt parkları, kavşakları ve kamu bahçelerinde revizyon ve yapım işi ihalesini 18 Eylül 2018 Salı günü yapacak...

Vatan Caddesi'ndeki tartışmalı arazi semt parkı olacak!

İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Vatan Caddesi Molla Gürani Mahallesi'ndeki mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait olan dev arazi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Ergene Park Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergene Park Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercüment Akgül tarafından kuruldu. 

Semt Bahçekent daire satış fiyatları!

Semt Bahçekent daire satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Proje Başakşehir Bahçekent'te, 140 dönümlük Hayat Park projesine komşu olarak yükseliyor...

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Şehitkamil Fıstıklık Semt Parkı açılıyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fıstıklık Semt Parkı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin katıldığı törenle hizmete açılacak.

Çiğli Egekent'e 6 dönümlük park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt park yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Ege Kent Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

Beylikdüzü 80. Yıl Parkı'na semt lokali inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ’nin Gürpınar Atmaca Deresi ıslahı ve yağmur suyu kanalı yapımı sebebiyle 80. Yıl Parkı’nda gerçekleştireceği uygulamaları bölge halkına anlatmak için bir toplantı düzenledi.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı otopark oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yaz kent ormanına taşınan Üçkuyular Semt Garajı için kararını verdi. Büyükşehir, İstinye Park AVM yanındaki arazisini otopark yapacak.

İzmir Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1999 yılında uğradığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden Kültür eski bakanlarından Ahmet Taner Kışlalı’nın adını, Çiğli’de 19 bin metrekarelik alanda oluşturacak yeni semt parkında yaşatacak. Park, güçlü yeşil dokusuyla dikkat çekecek.

Ergene Semt Parkı Haberi

Ergene Semt Parkı

AK Parti Bornova Belediye Başkan adayı îlhan Kaya, Bornova'yı karış karış gezerek hemşehrilerinin sorunlarım dinliyor. "Projelerle geliyoruz" diyen ilhan Kaya, Bornova'yı ayağa kaldıracakları onlarca projeyle belediye başkanlığına talip olduklarım ifade etti. Çamdibi Spor Salonu, Yıldıran Beyazıt Kültür Merkezi, Ergene Gençlik Merkezi, Ergene Semt Parkı gibi öncü projelerin yanı su toplumun her kesiminin yaşam kalitesini artıracak projeler hazırladıklarım ifade eden Kaya "AK Parti, hizmet partisidir. 

Biz de hizmetlerimizi hızlı bir şekilde Bornova'mıza aktaracağız" diye konuştu. 


"Her yere aynı hizmet"

Bornova merkezinde bir çok yeni projeyi hayata geçireceklerinin altım çizen AK Parti Bornova Belediye Başkan adayı İlhan Kaya, Bornova'nın her yerine aynı hizmeti götüreceklerini söyledi. Kaya, "Çamdibi, Altındağ, Pınarbaşı, Işıkkent, Naldöken, Doğanlar, Mevlana, Yeşilçam, Kızılay, Ergene, Atatürk Mahallesi, Evka-4, Yunus Emre Mahallesi ve yeni...