26 / 07 / 2024

Ergenli Barajının temeli atıldımı

Ergenli Barajının temeli atıldımı

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "İzmir'e tam 36 baraj, gölet yapacağız. Bunların 17'si bitti, bir kısmının yapımı sürüyor bir kısmının da projelerini tamamlayıp yapacağız" dedi.

Yiğitler Barajı'nın temeli bugün atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kemalpaşalılara sözünü verdikleri Yiğitler Barajı'nın temelini bugün atıyor.

Kırık Barajı'nın temeli atıldı!

Kastamonu'da inşa edilecek olan Kırık Barajı’nın temeli bugün Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Tokat Alpu Barajı'nın yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan ve temeli 20 sene önce atılan Alpu Barajı'nın yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Antalya Kıbrıs Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kıbrıs Barajı'nın da bulunduğu Devlet Su İşleri Tesisleri Toplu Temel Atma, bazı tesislerin açılışı ve Orman Genel Müdürlüğü sertifika dağıtım törenine katıldı.

İhsaniye Barajı’nın temeli Cuma günü atılıyor!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, geride kalan 11 yılda 1,2 milyar lira yatırım yaptıklarını, İhsaniye barajının temelinin ise Cuma günü atılacağını söyledi.

Alanya Yeniköy Barajı'nın temeli atıldı!

Antalya’nın Alanya ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde inşasına başlanacak olan Yeniköy barajının temel atma töreni Dışişleri Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Alanya-Yeniköy Barajı'ın temeli ne zaman atılacak?

Alanya-Yeniköy Barajı ve Alanya Alara çayı 1. kısım taşkın koruma işlerinin temeli AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Onursal Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından atılacak.

Van Erciş kasaplar çarşısının temeli atıldı!

Van’ın Erciş Belediyesi tarafından yaptırılacak kasaplar çarşısının temeli törenle atıldı. Düzenlenen törenle temeli atılan çarşı, modern ve bir taraftan entegre tesis niteliği taşıyacak.

Erciş'te 25 bin metrekarelik hayvan pazarının temeli atıldı!

Van’ın Erciş Belediyesi tarafından 25 bin 400 metrekarelik alanda inşa edilecek hayvan pazarının temeli törenle atıldı. Hayvan pazarının teslim tarihi ise Kurban Bayramı olarak belirlendi.

Gaziantep Güzelyurt Mahallesi ilk etabının temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk projenin Güzelyurt Mahallesindeki ilk etabın temeli atıldı. Fatma Şahin konuşmasında "Bu daha işin başı. Arkadan daha büyük projeler gelecek.” dedi.

Gaziantep Güzelyurt toplu konutlarının temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin ilk etabının temeli Güzelyurt bölgesinde atıldı.

Erzurum Fuar Alanı'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, Fuar Alanı’nın temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, töreninde yaptığı konuşmada, temel attıkları alanda 3 tane projeyi hayata geçireceklerine dikkat çekti .

Bilişim Vadisi’nin ilk etabının temeli atıldı!

Gebze Muallimköy’de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katıldığı törenle atıldı. Toplam 5 etap olarak planlanan ve 3 milyon metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Bilişim Vadisi’nin ilk etabının temeli atıldı.

Ergenli Barajının temeli atıldımı Haberi

Ergenli Barajının temeli atıldımı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hizmetleri hortumları keserek gerçekleştirdiklerini belirterek, "Milletimiz arkamızda oldukça hortumlanmaya müsaade etmeyeceğiz" dedi.


Eroğlu, Bayındır ilçesindeki Ergenli Barajı temel atma töreninde yaptığı konuşmada, bölgeye her gelişinde mutlaka dev bir barajın, sulama tesisinin temelini attıklarını, açılışını yaptıklarını, 60 yıldır beklenen Ergenli Barajı'nın temelini de kendilerinin atacağını belirtti.


"Bazıları konuşur laf üretir biz yaparız, hizmet üretiriz" diyen Bakan Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü 769 milyon lira yatırım değerinde 622 tesisin toplu açılış töreni için İzmir'e geleceğini ifade etti.


Eroğlu, İzmir'in İzmir olalı böyle bir yatırım görmediğini, kendilerinden önceki 3,5 yıllık koalisyon hükümeti döneminde DSİ'nin 9 tesis açabildiğini, aynı kurumun iktidarlarında yılda 350 tesisi inşa ettiğini söyledi. Eroğlu, şöyle konuştu:  


"Milliyetçilik bu. Milliyetçilik lafla olmuyor. Eğer 'Milliyetçiyim'...