29 / 04 / 2024

Ergin Külünk açıklamaları

Ergin Külünk açıklamaları

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet tarihinde inşa edilen en büyük cami özelliği taşıyacak" dedi.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Asgari ücret ve EYT’de açıklamaların ardı arkası kesilmiyor! AK Partili isim son açıklamayı yaptı

Milyonlarca insan asgari ücret ve EYT ile ilgili son karara odaklanmışken AK Parti hükümetinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’ndan geldi. İşte detaylar…

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç İzmir halkının merakla beklediği Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul açıklamaları ne anlama geliyor?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Kübra Par bugünkü köşesinde Kemel Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul projesi tepkilerini kaleme aldı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan apartman görevlilerine çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sefaköy Kültür Merkezi'nde İstanbul 3. Bölge apartman görevlileri ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada bu tür toplantılarda sorunu yaşayan kişilerin düşüncelerini açıklamalarını önemsediklerini söyledi. 

Metin Külünk'ün Afganistan'da yaptırdığı okul hizmete açıldı!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk'ün Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinde inşa ettirdiği 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul hizmete açıldı.

Çamlıca Cami İslam Medeniyetleri Müzesi'nde son durum ne?

İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Büyük Çamlıca Camisi altında yer alan İslam Medeniyetleri Müzesi de Topkapı Sarayı'na doğal olarak Cumhurbaşkanlığı'na bağlı bir müze olacağını kaydetti.

Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Külünk, projelerin açılış tarihini Cumhurbaşkanı'nın belirleyeceğini söyledi.

Çamlıca Camii'nin inşaatında son durum!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. İşte o haber...

Çamlıca Camisi'nde sona doğru!

Görkemli mimarisiyle İstanbul'un her noktasından rahatlıkla görülebilen kentin yeni simgelerinden Çamlıca Camisi'nin, yıl sonunda ibadete açılabilmesi için çalışmalar hızlı şekilde yürütülüyor. Ergin Külünk, projenin yüzde 80'inin tamamlandığını söyledi.

Ergin Külünk açıklamaları Haberi

Ergin Külünk açıklamaları

Yapımına bir yıl önce başlanan ve kaba inşaatının yüzde 55'i tamamlanan Çamlıca Camisi'ni yurt içi ve dışından ziyaret edenlerin, şehirlerinde de benzer bir camiyi hayata geçirmek için bilgi aldığı belirtildi. 


İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet tarihinde inşa edilen en büyük cami" özelliği taşıyacak Çamlıca Camisi'nin inşaatı için 29 Mart 2013 te 30 bin metrekarelik alanda hafriyat çalışmalarına başladıklarını ve 6 Ağustos'ta resmi temel atma törenini gerçekleştirdiklerini hatırlattı. 


Külünk, inşaatta 250 işçi çalıştığını belirterek, yüzde 55'i tamamlanan kaba inşaat bitince ince işlere geçeceklerini söyledi. Mimarından işçisine kadar çalışma arkadaşlarının hepsinin, amatör ruhla profesyonelce bir çalışma sergilediğini ve bu gayretlerle bugüne geldiklerini dile getiren Külünk, "Proje sadece bir camiden ibaret...