30 / 04 / 2024

Ergin Özyanız

Ergin Özyanız

Özyanız Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergin Özyanız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Özel tarafından kuruldu.

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Trend GYO, Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2020 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı...

Trend GYO 2020 bağımsız denetim şirketini seçti!

Trend GYO, 2020 faaliyet dönemi için Sermaye Piyasası Mevzuatına tabi bağımsız denetiminin yaptırılması hususunda Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesi için Genel Kurul onayına sunulmasına karar verdi.

Trend GYO 2019 yılı için Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçti...

Trend GYO, Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı...

Trend GYO 2019 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 hesap dönemine ait mali raporlarının Sermaye Piyasası Mevzuatına tabi bağımsız denetiminin yaptırılması hususunda Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş.'yi genel kurul onayına sunacak...

Trend GYO, Arkan Ergin Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Trend GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesine ilişkin açıklama yaptı.Trend GYO, Arkan Ergin Bağımsız Denetim ile anlaştı..

Trend GYO 2018 yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş ile anlaştı...

Avrasya GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Avrasya GYO bağımsız denetim şirketi olarak Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ve S.M.M.M. A.Ş.'nin genel kurulda ortakların onayına sunulmasına karar verdi.

Erdal Acar, Kardelen Ergin'e 1 milyon TL'ye villa aldı!

Erdal Acar 24 Temmuz'da Çeşme'de evleneceği Kardelen Ergin için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Düğün hediyesi olarak Alaçatı'dan 1 milyon TL değerinde yazlık villa aldı.

VIA GYO’nun yeni PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye'nin en değerli yatırımlarını hayata geçiren ve ilkleri içerisinde barındıran projeleriyle adından söz ettiren VIA GYO ile el sıkıştı.

Avrasya GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız denetim kuruluşu olarak Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ve S.M.M.M. A.Ş.'yi genel kurulun onayına sunacak.

Ergin Özyanız Haberi

Ergin Özyanız

Özyanız Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergin Özyanız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta kuruldu. 


Özyanız Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak kat irtifakı kurmak.


Özyanız Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, Bağdat Caddesi, 1823 Sokak, No:1...