05 / 05 / 2024

Ergin Ulutaş kimdir

Ergin Ulutaş kimdir

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nden Doç. Dr. Ergin Ulutaş, beklenen İstanbul depreminden sonra özellikle Tuzla ve Çınarcık'ta yaşanacak depremle birlikte 1.5 metrelik dalgaların oluşacağını beklediklerini söyledi.

Lale Ergin hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te hangi görevi yürütüyor?

Lale Ergin kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te ne iş yapıyor? İşte Lale Ergin ile ilgili merak edilen her şey...

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Ergin Kaya Kimdir?

Ergin Kaya kimdir? Ergin Kaya’nın mesleği nedir? Ergin Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ergin Kaya kimdir? 

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kaya kimdir? Ergin Kaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ergin Kaya'nın biyografisi...

Ergin Ulutaş'tan İstanbul depremi uyarısı! 

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nden Doç. Dr. Ergin Ulutaş, beklenen İstanbul depreminden sonra özellikle Tuzla ve Çınarcık'ta yaşanacak depremle birlikte 1.5 metrelik dalgaların oluşacağını beklediklerini söyledi.

Sahilde oturanlar dikkat! Sular altında kalabilirsiniz!

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nden Doç. Dr. Ergin Ulutaş, beklenen Marmara Depremi'nde deniz içi heyelan olma ihtimalinin olduğunu ve ciddi tsunami etkisi olacağını belirtti ve sahil kenarında oturanları uyardı.

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin kimdir? Mehmet Ali Ergin daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ergin Ulutaş: Marmara kıyılarında 6 metreye kadar tsunami dalgaları olabilir!

Doç. Dr. Ergin Ulutaş, "Marmara'da tsunami tehlikesi var. Eğer Marmara'da deprem olursa 1,5- 2 metre yüksekliğinde tsunami oluşur. En önemli nokta Marmara denizinde oluşabilecek heyelanlardır. Lokal bazda kıyılarımızda 3-6 metre civarında tsunami dalgaları görülebilir" diye konuştu…

Tolga Ergin kimdir?

Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş.’nin Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi. Peki, Tolga Ergin kimdir? Tolga Ergin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Ergin Şahin kimdir?

1 Temmuz 2016 tarihinde Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Peki Ali Ergin Şahin kimdir? Ali Ergin Şahin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Berrin Ulutaş kimdir?

2011 yılında Berrin Ulutaş Mimarlık ofisini kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Berrin Ulutaş kimdir? Berrin Ulutaş, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Berrin Ulutaş..

Hakan Ergin kimdir?

2013 yılı Temmuz ayında CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2,5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti. Peki, CarrefourSA Yeni Genel Müdürü Hakan Ergin kimdir?

Ergin Ulutaş kimdir Haberi

Ergin Ulutaş kimdir

Depremle ilgili son dakika haberleri üst üste gelmeye devam ediyor. Sabah'ta yer alan habere göre, Doç. Dr. Ergin Ulutaş, İzmir depreminden sonra Marmara'da beklenen depremle ilgili araştırma yaptıklarını depremden sonra deniz kıyısına kaçmanın doğru olmadığını belirtti. Seferihisar Sığacık'ta yaşanan tsunaminin canlı canlı görüldüğünü ve örnek teşkil ettiğini dile getiren deprem uzmanı, Bodrum depreminde de tsunami olduğunu fakat gece olduğu için çok iyi anlaşılmadığını söyledi. Son dakika haberine göre Tuzla ve Çınarcık tarafında yaşanacak deprem sonrası tsunami beklentisi olduğu bildirildi.

İzmir'de yaşanan depremin hemen ardından, ODTÜ üniversitesinin öncülüğünde oluşturulan bir ekip ile deprem bölgesine gittiklerini dile getiren Ulutaş, "Depremde Seferihisar Akarca civarında bir tsunami oluştu. Biz hemen Ortadoğu Teknik Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinden görevlilerin bulunduğu bir ekiple...