05 / 05 / 2024

ergonomi inşaar ruba evleri

ergonomi inşaar ruba evleri

Ergonomi İnşaat Ruba Evleri 1 ay sonra satışa çıkacak, fiyatların 2 milyon 750 bin dolardan başlangıç gösterdiği Ruba Evleri'nde 5 villa bulunuyor

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

Darna İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım İnşaar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darna İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım İnşaar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faris Khalid Elamin Mohamed ve Mohammad Shokeir tarafından kuruldu. 

Konut satışları iyiye gidiyor!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan Nadir Tülek bugünkü yazısında, inşaar sektörünü ve konut satışlarını değerlendirdi. İşte o haber...

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 450 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde Akşemsettin Mahallesi 'nde Özgür Sarmusak, Barış Sarmusak ve Fatih Sarmusak tarafından kuruldu.

Ergonomi İnşaat Ruba Villaları'nda 3 milyon 750 bin dolara!

Ergonomi İnşaat'ın butik projesi Ruba Villaları Beylerbeyi'nde yükseliyor, proje 5 müstakil villadan meydana geliyor

Ruba Evleri'nde 2 milyon 750 bin dolara! Haziran'da teslim!

Ergonomi İnşaat Ruba Evleri 1 ay sonra satışa çıkacak, fiyatların 2 milyon 750 bin dolardan başlangıç gösterdiği Ruba Evleri'nde 5 villa bulunuyor

Ruba Villaları fiyatları: 3 milyon 750 bin TL'ye boğaz manzaralı!

Ergonomi İnşaat Ruba Villaları Beylerbeyi'nde fiyatlar 2 milyon 750 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Hayata Destek, Japon AAR işbirliğiyle Van'da Tandır Evi kuruyor!

Hayata Destek, yapılan acil yardım ve iyileştirme projelerinde üstlendiği aktif rol çerçevesinde Japon insani yardım kuruluşu AAR (Association for Aid and Relief) işbirliği ile 24 adet Tandır Evi'nin inşaasına başladı

Gül, Cargill'in önünü açan yasayı onayladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi'nin 19 Şubat 2007'de yürürlülüğünü durdurduğu, tarım arazileri üzerine yasadışı tesis kurduğu için faaliyetlerine son verilen şirketlere getirilen affın süresini uzatan kanunu onayladı. Böylece yıllardır bu ka

Konut ve inşaat alarm veriyor

Finans Enstitüsü Direktörü İktisatçı Cemil Ertem, küresel daralmanın sonuçlarını Türkiye'nin 2008'in son çeyreğinde çok keskin olarak göreceğini söyledi.

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

ergonomi inşaar ruba evleri Haberi

ergonomi inşaar ruba evleri

Beylerbeyi'nde Ergonomi İnşaat imzasıyla inşa edilen Ruba Evleri 5 villadan meydana geliyor. Bopaz manzarasına sahip olan Ruba Evleri'nde satışların 1 ay sonra başlaması planlanıyor.


Butik proje olarak yaşama geçirilen Ruba Evleri'nde yer alan villalar 4 katlı olarak tasarlandı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Beylerbeyi Ruba Evleri'nde fiyatlar 2 milyon 750 bin dolar ile 3 milyon 750 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. Ruba Villaları'nın teslimleri Haziran 2013'te gerçekleşecek. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu mevcut.


Ruba Villaları şantiye adresi: Burhaniye Mahallesi Çamlıca Sokak No:9 Beylerbeyi Üsküdar

http://ergonomiinsaat.com

http://rubavillalari.com

0216 550 27 44

0216 478 0000

Ceren...