30 / 07 / 2024

ergün çiçekçi kimdir

ergün çiçekçi kimdir

Ege Profil Genel Müdürü Çiçekci, “Konut projelerinde ithal ürünlerin öne çıkarılmasını içime sindiremiyorum. Bizim ürettiğimiz profili Avrupa’nın hiçbir yerinde bulamazlar. Çevre Bakanlığı’na talepte bulunduk. Türk sanayicisinin algısı bozulmamalı” dedi

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Dolar fırlayacak diyordu! Selçuk Geçer doların gerçek değerini ilk kez açıkladı! Bu rakamı görenlerin feleği şaştı!

Doların füze gibi fırlayacağını söyleyen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar almak veya satmak isteyenler için doların gerçek değerini ilk kez açıkladı. Bu rakamı görenlerin feleği şaştı! 

Dolar için 10 TL, 40 TL olacak gibi senaryolar ortaya atılıyor! İşte doların gerçek değeri! Herkes baksın

Milyonlarca kişi dolar/TL kurundaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Dolar kuru için uzman isimlerden 10 TL, 40 TL olacak gibi senaryolar gelmeye devam ediyor. İşte doların gerçek değeri. Herkes baksın...

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Bakanlıktan sahil ve koyların işletme haklarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sahil ve koyların işletme haklarının ihalesiz olarak Muğla Çevre Koruma Vakfına (MUÇEV) verildiği iddiasının gerçek dışı olduğunu belirtti.

Koronavirüsün iş yeri kiralarına etkisi!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, "Koronavirüsün iş yeri kiralarına etkisi" konusunu kaleme aldı. İşte Koronavirüsün iş yeri kiralarına etkisi...

Ergün Turan: Suriçi millet bahçesi olacak!

AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, 31 Mart yerel seçim projelerini anlattı. Suriçi'nin millet bahçesi olacağını söyleyen Başkan Adayı Turan, tarihi surların halka açılacağının müjdesini verdi.

Cengiz Ergün: Bu dönemin birinci önceliği imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kentin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, “İmar Planı Bakanın imzasında. Bu dönemin birinci önceliği imar planı. 30 senedir yapılamayan imar planını bu dönem çözmek niyetindeyiz." dedi.

Ergün Turan: Fatih'te nakış nakış işimiz var!

Fatih'i yönetmeye aday olan TOKİ eski Başkanı Ergün Turan'ın 15 yıl belediyede yöneticilik, ardından 5 yıl da TOKİ deneyimi var ve şimdi geçmişten gelen tüm yöneticilik deneyimlerini Fatih'te kullanmak istiyor.

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

Ergün Turan'dan TOKİ Kayaşehir Konutları için dolandırıcı uyarısı!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Kayaşehir'deki konutlarının satışı iddiasıyla vatandaşları dolandıranların, yakalandığını açıkladı. Turan, TOKİ'den konut almak isteyen vatandaşları mağduriyet yaşamamaları için uyardı.

ergün çiçekçi kimdir Haberi

ergün çiçekçi kimdir

Ege Profil Genel Müdürü Ergün Çiçekci, kentsel dönüşümün konutlardaki kapı ve pencere değişimini durma noktasına getirdiğini söyledi. Kentsel dönüşümün başlamasından önce pazarda yüzde 70’e varan değişimin payının yüzde 50’ye gerilediğini kaydeden Çiçekci, “Elbette kentsel dönüşüm yeni bir pazar açtı ama bizim sektörde en önemli pazar yeni konutlar değil eski konutların yaptığı değişimler. İnsanlar beklemeye geçti. Eskiden değişimler ön plandaydı şimdi yeniler öne geçiyor” dedi.

100 bin kişiye ekmek 

Yeni projelerde ithal ürünlerin öne çıkarılmasından rahatsız olduklarını kaydeden Çiçekci, yerli ürün kullanımı için bakanlık nezdinde çabalarının olduğunu vurguladı. Çiçekci, “Projelerde ithal ürünlerin öne çıkarılmasını içime sindiremiyorum. Bizim ürettiğimiz profili Avrupa’nın hiçbir yerinde bulamazlar. Çevre Bakanlığı’na talepte bulunduk. Türk sanayicisinin algısı bozulmamalı” diye konuştu. Sektör hakkında da bilgi veren Çiçekci, şöyle devam etti:...