30 / 07 / 2024

Ergün Demirpençe

Ergün Demirpençe

İnves Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergün Demirpençe tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Kartal Karlıktepe Mahallesi, Elit Sokak 'ta kuruldu.

Ergün Turan: İnsanların kentsel dönüşüme devam etmelerini istiyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, "Fatih'te önce insanların kentsel dönüşümü kendi kendilerine yapacak şekilde devam etmelerini istiyoruz. Çünkü burası siteleşmeye müsait bir ilçe değil." dedi.

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Ergün Turan'dan Fatih'e millet bahçesi müjdesi!

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, Fatih'e millet bahçesi müjdesi verdi. Turan, ''Her bir ada ve parsel üzerinde çalışmalar yapıyoruz'' diye konuştu.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Cengiz Ergün'den Manisa'nın iki ilçesine müjde!

Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyarette Turgutlu ve Alaşehir’e de önemli müjdeler verdi.

Mehmet Ergün Turan'dan Tarlabaşı360'a ziyaret!

TOKİ Başkanı Turan, kentsel yenileme projesi Tarlabaşı360’ı yerinde inceledi. Ergün, “Eğer bu işe girilmemiş olsa şehrin merkezinde burası bir çöküntü alanı olarak kalacaktı. Buna cesaret edenleri tebrik ediyorum. Burası çok zor bir projedir” dedi.

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ergün tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Atatürk Caddesi, Geçiş Sokak'ta kuruldu.

Mehmet Bekir İşeri'den Cengiz Ergün'e ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri ve Şehzadeler Tapu Müdürü Ali Rıza Bay’ı makamında konuk etti. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen İşeri ve Bay, Başkan Ergün’e başarılar diledi.

Ergün Turan, Karabük'te emeklilerle bir araya gelecek!

Türkiye İşçi Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın bugün Karabük’e geleceğini ve aynı gün saat 11:00’de Tüccarlar Kooperatifi Düğün salonunda bir toplantı düzenleneceğini açıkladı.

Mehmet Ergün Turan Kocaeli'de emeklilerle bir araya gelecek!

TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın Çarşamba günü Karabük’e geleceğini ve aynı gün saat 11:00’de Tüccarlar Kooperatifi Düğün salonunda bir toplantı düzenleneceğini açıkladı.

Mehmet Ergün Turan Karşıyaka Stadı'ndaki çalışmaları denetledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, idare yetkilileriyle birlikte Karşıyaka İlçe Stadı'ndaki inşaat çalışmalarını denetledi.

Ergün Turan Karşıyaka Stadı'ndaki inşaat çalışmalarını denetledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkam Mehmet Ergün Turan, idare yetkilileriyle birlikte Karşıyaka İlçe Stadı'ndaki inşaat çalışmalarını denetledi. Stat arazisini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Turan, mütahit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Cengiz Ergün Atatürk Kent Park'taki çalışmaları inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, Atatürk Kent Park içinde yer alan motorlu zipline, ip parkuru, tırmanma duvarı ve atlama kulesi eğlence araçlarının kurulum çalışmalarını inceledi.

Ergün Demirpençe Haberi

Ergün Demirpençe

İnves Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergün Demirpençe tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Kartal'da kuruldu.


İnves Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MÜHENDİSLİK-MİMARLIK a-Şirket her türlü mimari statik, mekanik ve elektrik plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak,peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak b-Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak,Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan proje-    lerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek....